Моите ПВЦ щори ги преби градушка и направи дупки. Препоръчвам алуминиеви, материалът не остарява от УВ-лъчите на слънцето, а доколкото разбрах - целта е сянка, значи слънце колкото щеш... ПВЦ щори само от север или само ако са 2 пъти по-евтини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане относно PVC/AL ролетни щори
Collapse
X
-
И аз по горе писах че отдавна съм преминал на еднодневките. ПВЦ на комшията под мен е на повече от 10 години и не са се скапали още ламелите а пък много лесно се подменя каквото и да стане. И на 10 години да ги сменям пак доовлно при тия цени. А и погледнато от техническата страна ламелите на ролетната доста плътно затварят прозореца. Самите ламели са с въздушни кухини и от там изолиращия ефект според мен о по добър както за термо така и за шумоизолация. А относно търговците и надценките толкова е коментирано че май вече не му обръщаме внимание. Манталитета на нашите не виждам как ще се промени. Може гладни да стоят по цял месец защото никой не копува ама няма да намялят цената и да се опитват да спечелят от оборот. И предполагам същото е и с тези на кепенците. Малко са още тези дето ги правят и държат монопола. Като станат толкова колкото са тези дето правят ролетни и като им мине модата ще свалят гарда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар