Ама ако по някакво стечение на обстоятелствата ви се случи на вас двамцата, друга песен ще пеете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само за седмица 1400 шофьори в София остават без книжка
Collapse
X
-
///// написа:Румъния си е Румъния - стъпи ли пешеходеца на платното и се образува опашка от коли. Аз съм бил щастлив да съм бил пешеходец там и то не в Букурещ, а в нек’во забутано градче в Карпатите - Дева! Купона е когато румънец си помисли, че и тука е като при тях.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А тази камера на Цариградско, само лентата към Орлов мост ли снима...Че на излитане към четвърти километър нещо ми натежа крака и после много ме хвана яд като се сетих, ама пост фактум какво да направи човек..На прибиране ми се стори, че е насочена само към идващите към Орлов мост.. знае ли човек..A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят. Веднага един пример. Точно през мойта работа уличката е еднопосочна, като се замисля всичките перпендикулярни на Арсеналски са еднопосочни но се редуват, едната е еднопосочна в едната посока, а следващат в противоположната. и така поне 5 пресечки.До тук ОК измислено е резонно, има знаци за забранено влизането и т.н. но събота и неделя всеки влиза и излиза в тези улици без да погледне дори знака. Църноок е еднопосочна към арсеналски и ако стои по една патрулка всяка събота и неделя, а дори и през седмицата толкова пари ще насъберат че на половината районно ще избият заплатите на полицаите. И съм убеден че не е само този пример, но за други не се сещам в момента. просто имам преки наблюдения и то редовни. Има хора за които и 5 камери да сложат за едно и също кръстовище, пак ще си карат както искат, ако ги спрат вади 50-толевката и пак продължава както си знае.А и забелязвам тенденция все повече и повече десният завой да си го взимат независимо има ли светофар и какво свети. Сега без да се обиждат дамите но и там са се навъдили доста "добри шофьорки" наопследък и коя от коя с по нови коли...може да не са някви спортни но са нови. сигурно тези коли не се чупят, не блъскат хора или пък не ги ловят камери не знам....да фанем и ние да си вземем ако е такаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
jenshen73 написа:А в петък една патица от "великата" фирма виваком излезе от вътрешна уличка с мазен знак СТОП все едно е на магистрала, а аз съм от селска отбивка... Засякох я на светофара, но имах само 15сек. - ако бяха повече - щяхте да ме четете по вестниците "шофьор преби служителка на Виваком и потроши служебната и кола"...
Коментар
-
Ewing написа:Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Ewing написа:Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят...Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар