Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само за седмица 1400 шофьори в София остават без книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама ако по някакво стечение на обстоятелствата ви се случи на вас двамцата, друга песен ще пеете
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
      Румъния си е Румъния - стъпи ли пешеходеца на платното и се образува опашка от коли. Аз съм бил щастлив да съм бил пешеходец там и то не в Букурещ, а в нек’во забутано градче в Карпатите - Дева! Купона е когато румънец си помисли, че и тука е като при тях.
      Малкия като беше още в количката - Българи не ми спират, но по едно време гледам - няква баварка много мазна и наточена бие кучките и ми спира, прави ми знак, а аз тръгвам, поглеждам регистрацията, щото го нямам тоя навик и виждам едно RO, тогава схванах що баварката ми спря - ми щото не е от BG... В България всичкото шофьор се има за богопомазано - наскоро една дрисла с ФИАТ от Виница ми сече така мазно предимството, че си записах номера и и ако я намеря пак - няма да я еба - ще я бия, тъпата патка. А в петък една патица от "великата" фирма виваком излезе от вътрешна уличка с мазен знак СТОП все едно е на магистрала, а аз съм от селска отбивка... Засякох я на светофара, но имах само 15сек. - ако бяха повече - щяхте да ме четете по вестниците "шофьор преби служителка на Виваком и потроши служебната и кола"...П.П. Регистрационният номер на кифлата от село Виница, Варненско е следният: В9110КА, Фиат Брава. Който я познава да и съобщи, че я чака як секс, ако бъде засечена КЪДЕТО и да е из Варна!
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А тази камера на Цариградско, само лентата към Орлов мост ли снима...Че на излитане към четвърти километър нещо ми натежа крака и после много ме хвана яд като се сетих, ама пост фактум какво да направи човек..На прибиране ми се стори, че е насочена само към идващите към Орлов мост.. знае ли човек..
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят. Веднага един пример. Точно през мойта работа уличката е еднопосочна, като се замисля всичките перпендикулярни на Арсеналски са еднопосочни но се редуват, едната е еднопосочна в едната посока, а следващат в противоположната. и така поне 5 пресечки.До тук ОК измислено е резонно, има знаци за забранено влизането и т.н. но събота и неделя всеки влиза и излиза в тези улици без да погледне дори знака. Църноок е еднопосочна към арсеналски и ако стои по една патрулка всяка събота и неделя, а дори и през седмицата толкова пари ще насъберат че на половината районно ще избият заплатите на полицаите. И съм убеден че не е само този пример, но за други не се сещам в момента. просто имам преки наблюдения и то редовни. Има хора за които и 5 камери да сложат за едно и също кръстовище, пак ще си карат както искат, ако ги спрат вади 50-толевката и пак продължава както си знае.А и забелязвам тенденция все повече и повече десният завой да си го взимат независимо има ли светофар и какво свети. Сега без да се обиждат дамите но и там са се навъдили доста "добри шофьорки" наопследък и коя от коя с по нови коли...може да не са някви спортни но са нови. сигурно тези коли не се чупят, не блъскат хора или пък не ги ловят камери не знам....да фанем и ние да си вземем ако е така
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

jenshen73 написа:
            А в петък една патица от "великата" фирма виваком излезе от вътрешна уличка с мазен знак СТОП все едно е на магистрала, а аз съм от селска отбивка... Засякох я на светофара, но имах само 15сек. - ако бяха повече - щяхте да ме четете по вестниците "шофьор преби служителка на Виваком и потроши служебната и кола"...
            Като познавам какви журналисти имаме, по-скоро щеше да пише: "Психопат пребива жена и потрошава кола - не му дали път". За съжаление по нашите пътища трябва да се пазиш от всички и всичко.А за камерата - просто намалете под 60 и няма да светне. Пък и в повечето случаи задръстването почва още преди ограничението.

Коментар

Ewing написа:
              Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят...
              Напълно съм съгласен! Редовно ставам свидетел на нарушения извършвани пред катаджии. Случвало ми се е да им свиря с клаксон (което също е нарушение) за да им привлека вниманието към нарушител, който прави обратен завой при двойно непрекъсната линия, но набързо ми обърнаха гръб... В крайна сметка камерите определено имат възпитателен ефект, но не можа да се сложи камера през 5 метра, или на всеки ъгъл, или на всяко място на, което не трябва да се паркира.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Ewing написа:
                Според мен оправията не е само с камерите. Трябва и куките малко да се поосвестят...
                Напълно съм съгласен! Редовно ставам свидетел на нарушения извършвани пред катаджии. Случвало ми се е да им свиря с клаксон (което също е нарушение) за да им привлека вниманието към нарушител, който прави обратен завой при двойно непрекъсната линия, но набързо ми обърнаха гръб... В крайна сметка камерите определено имат възпитателен ефект, но не можа да се сложи камера през 5 метра, или на всеки ъгъл, или на всяко място на, което не трябва да се паркира.
                ооо да това го бях забравил, масово се прави обратен на 5 метра пред претъпкан светофар и се спира движението или пък както ти каза на двойна непрекъсната линия. Мисля че в друга тема четах, през времето на майската акция на КАТ колко по-спокойно се карало. аз не го забелязах това (може би заради маршрута по който минавам) но определено имаше засилено присъствие на патрулки.
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                X