Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно рекламите по телевизията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно рекламите по телевизията

Колеги, винаги ми е правило впечатление, че на рекламите за дъвки или бомбонки мадамите които ги рекламират винаги лапат по две.С какво е свързано това според вас?С недостатъчен размер или с лакомия?

Лакомия естествено!

Коментар

Re: Въпрос относно рекламите по телевизията

yan написа:
      Колеги, винаги ми е правило впечатление, че на рекламите за дъвки или бомбонки мадамите които ги рекламират винаги лапат по две.С какво е свързано това според вас?С недостатъчен размер или с лакомия?
      Също и на таблетки от рода на "мезим-форте". Това е маркетингов трик, който де-факто удвоява консумацията, като внушава че даденият продукт се консумира именно така - по двойки. А два бонбона лапнати едновременно свършват за толкова време за колкото един. Другият въпрос е - защо тогава не ги правят двойно по-големи. Ами защото тогава при еднакър грамаж (цена) в опаковката ще има по-малко дъвки (примерно 6 вместо 12) и все ще се намери някой, който да пусне двойно по-малки дъвки (и двойно повече) с реклама "Само с новите "Мляс" получавате двойно повече на същата цена." (и разбира се "До 27% по-дъвчащи от обикновенните дъвки" - но това вече е друга тема.) :D
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

То на жените все им е малко.Ту като размер, ту като бройка.... Лапат ги по два щото са тъпи и гледат броя, а не качеството

Коментар

Re: Въпрос относно рекламите по телевизията

johnfound написа:
          ... Това е маркетингов трик, който де-факто удвоява консумацията, като внушава че даденият продукт се консумира именно така - по двойки...
          johnfound това ми звучни напълно логично и като го прочетох дори видях приложение на този маркетингов трик и в други области.Мисля, че всички нормални мъже тука ще се съгласят че трика "Две приятелки по 48-50 кг вместо една 100 килограмова" е за предпочитане

Коментар

Working...
          X