Споделете колко масалце ви "лапа" количката на 10 хил. км. и да се обобщат резултатите всеки да си знае кое е нормата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло ви харчи италианката?
Collapse
X
-
Гост
-
Преди карах TIPOTO с каквото ми попадне, и гореше бая, сега карам BRAVA и когато трябваше да сменям маслото реших да пробвам със SELENIA GOLD бяха ми казали, че почти не гори и се оказаха прави който не е пробвал горещо му препоръчвам SELENIA(все пак е разработвано за FIAT)FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
аз пък карам с Castrol GTX Magnetec3 първо исках селениа голд но видях че това е близо 15 лева по скъпо пък и имах повече пари и реших че все с нещо е по добро... Дано само не се изпари като предишното VS...Само мога да кажа че разликата спрямо предишното е катастрофална колата направо спи в момента празния ход не се чува почти а на магистралата каточели само си иска скороста ... Пак казвам дано само не се изпари че направо ще се изям за тези 70 лева...
Коментар
-
Capoeira написа:аз пък карам с Castrol GTX Magnetec3 първо исках селениа голд но видях че това е близо 15 лева по скъпо пък и имах повече пари и реших че все с нещо е по добро... Дано само не се изпари като предишното VS...Само мога да кажа че разликата спрямо предишното е катастрофална колата направо спи в момента празния ход не се чува почти а на магистралата каточели само си иска скороста ... Пак казвам дано само не се изпари че направо ще се изям за тези 70 лева...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар