Здравейте,много ни блазни, мен и жена ми, да си купим каравана. Засега обаче се въздържаме, защото никой никога от нас двамата не е ползвал такава. Това лято решихме да пробваме и за целта си търсим малка каравана до 750 кг ( нямам категория Б+Е), която да наемем . Има ли някой информация как и къде може да стане това? Ако няма такава фирма предполагам, че ще мога да се спазаря с физическо лице за наем ( някой, който има каравана и няма нищо против да изкара прилична сума пари за няколко дни, без да прави каквото и да е).Помагайте!!!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да наема каравана...
Collapse
X
-
Humppa
Имаше една фирма, някъде в южна българия беше - внасят каравани и кемпери, продават и отдават под наем. За кемпер цена в активния летен сезон наемът беше нещо от сорта на 80-100 лева на ден. Сега нямам време да търся фирмата, но гугъл със сигурност е чувал за нея
Коментар
-
Re: Искам да наема каравана...
dvoinikat написа:Здравейте,много ни блазни, мен и жена ми, да си купим каравана. Засега обаче се въздържаме, защото никой никога от нас двамата не е ползвал такава. Това лято решихме да пробваме и за целта си търсим малка каравана до 750 кг ( нямам категория Б+Е), която да наемем . Има ли някой информация как и къде може да стане това? Ако няма такава фирма предполагам, че ще мога да се спазаря с физическо лице за наем ( някой, който има каравана и няма нищо против да изкара прилична сума пари за няколко дни, без да прави каквото и да е).Помагайте!!!ПоздравиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
-
vital написа:Не знам дали ще ти свършат работа http://www.zotirental.com/bg/index.htmFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар