Здравейте колеги , имам крещяща нужда от съставяне на блок схема на задача ( езика C ).Математиката ми е куцала винаги , но с частни уроци нещатата до сега ставаха , но тази криза не позволява.Ако някой може и има желание ще почерпя за помоща. Ето задачата."В двумерен масив да се въведат стойности . Да се намери максималният елемент , номера на реда и номера на стълба."ПП Отново благодарност на колегата snakeСнимка на решението http://forum.fiat-bg.org/files/prg_252.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся блок схема на задача (C ++)
Collapse
X
-
Това е програмка на съ++ . Преди време колегата я поиска и набързо му пратих това. Отдавна мина времето, когато съм учил програмиране и алгоритми, възможно е да има и по-бързодействащ алгоритъм, но това работи със сигурност. А за блок-схема, и аз не разбрах какво точно има предвид. Блок-схемата не е непременно обвързана с езика за програмиране, тя е описание на алгоритъма посредством определени универсални символи. Лесно е да се направи, но сега излизам. А и съм позабравил точните символи в блок-схемите, означаващи съответните действия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:А за блок-схема, и аз не разбрах какво точно има предвид. Блок-схемата не е непременно обвързана с езика за програмиране, тя е описание на алгоритъма посредством определени универсални символи. Лесно е да се направи, но сега излизам."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
snake написа:Това е програмка на съ++ . Преди време колегата я поиска и набързо му пратих това. Отдавна мина времето, когато съм учил програмиране и алгоритми, възможно е да има и по-бързодействащ алгоритъм, но това работи със сигурност. А за блок-схема, и аз не разбрах какво точно има предвид. Блок-схемата не е непременно обвързана с езика за програмиране, тя е описание на алгоритъма посредством определени универсални символи. Лесно е да се направи, но сега излизам. А и съм позабравил точните символи в блок-схемите, означаващи съответните действия.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар