Незнам как да обясня точно ама ще се опитам: Трябва ми скайп за телефон, който няма операционна система и работи само с Java приложения. Телефона е Самсунг S5560 Marvel. Търся в нета и има разни ама нещо неможе да се говори през тях, а само се пише. Ако някой има изпробван скайп или да ме насочи от къде да си свала(по възможност изпробван) ще съм много благодаре. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся скайп - Java
Collapse
X
-
http://www.fring.com/default.php това пробва ли. до колкото знам е най - разпространенотоПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
-
NIMBUZZ и Fring с поддръжка за разговор по WiFi изискват OS. Java приложенията - само java мобилен интерпретатор. Проблема обаче идва от недоразумението, което се създава с подобни теми. Skype за мобилни телефони до скоро можеше само да се ползва за чат, от скоро и за разговори. Java Skype няма да поддържа разговори, защото лимитацията Skype за телефони да не поддържа разговори беше умишлено въведена заради високите цени на Мобилен Интернет.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Четете внимателно как ще се "транспортират" разговорите през евентуалният Skype клиент - през GPRS и/или през WiFi. Щото после "ама що имам толкоз дебела сметка"...NIMBUZZ имало дори за S5560. Пробвай, но ако има опция за разговори - изключи GPRS на телефона...Steliyan's Life!
Коментар
-
Има но поне двата оператора са си направили ограничение. Защото тройката предлага скайп телефония през мрежата си в доста държави. Всъщност май това им е бизнеса. Иначе и М-Л и Глобул потдържат тая услуга но кога попадне такова телефонче в нас в роуминг и да им откъснат главата със сметка за трансфер на данни. Получава се същия ефект както казваш ама два пъти по солен щото е в роуминг. Иначе там даже е почти без пари услугата 5 евро такса на месец и неограничен достъп до скайп телефония. Има бая да си мечтаем за такова нещо у нас.Видях на живо нашите оператори какво правят с един такъв клиент и какви сметки прибират. Добре на време видях и предупредих човека да си спре скайпа. Та само с малко се беше набутал.
Коментар
-
От Фринг и Нимбъз гласувам с 2 ръце за Нимбъз. Този Фринг много ме разочарова. Нимбъз поддържа няколко чат клиента накуп, включително и контактите от фейсбук. Ако искаш имам и джава базирана версия на оригиналния скайп. Пиши на лс с имейла ти и ще ти я изпратя.П.П. Колкото до сметките - моят абонамент е такъв, че 1 МВ мобилен интернет ми струва 1 стотинка. Плюс още 100МВ месечно безплатно за първите там няколко месеца беше.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Само кажи как правиш телефонията щото за нея иде реч по на горе а не само за телефония.Като операторите не позволяват тая услуга За чата ясно става. Трафика е малък ако си направиш настройките да не показва постоянно статуса на абонатите. И аз съм сложил един нимбъз на една моторола и също съм съгласен че е по добра от фринга. Тия дни се борих с новата си играчка едно НТС HD2 и пробвах да се конектне скайпа през оператора ама неще. Даже на официалния сайт спряха потдръжката на скайпа за мобилка.
Коментар
-
Пуснат Фринг, без никакви ограничения, при нормално отговаряне на всички, които ми пишат, на ден прави не-повече от 100 кб. Което при най-скъпия оператор през GRPS или 3G е 24 стотинки. Аз за 5 лв на месец допълнително към сметката си ползвам 30 МБ, от които редовно ми се прехвърлят и за следващия месец. Постоянно ми е включен фринга, отделно на всеки час ми се проверяват 2 пощи, както и синхронизирам задачите си с Google Calendar поне веднъж дневно. Така че това с големите сметки от интернет идва от браузване на сайтове или дърпане на снимки или музика.Предаване на глас през GPRS е на практика невъзможно. Дори там, където мрежата поддържа EDGE (3 пъти по-висока скорост от GPRS), пак много трудно се провежда разговор - насича и прекъсва. За предаване/приемане на глас се изисква 3G връзка. В градовете разбира се такава има, но си струва единствено ако говориш с Тимбукту или Афганистан.Иначе цената на минута разговор през нормалната телефония може да се окаже по-ниска от това, което ще ти навърти скайпа - естествено, ако не ползваш пакет за пренос на данни. При мен, дори и да надхвърля лимита от 30 МБ, всеки следващ ми е по 0.18 лв с ДДС. (досега не се е случвало да надхвърля).В интерес на истината - от няколко дни много трудно се закача ПЪРВОНАЧАЛНО към скайп протокола (към останалите - ползвам и ICQ и Google Talks няма проблем). Но веднъж закачи ли се - после си държи връзката и няма проблем. Но това е от няколко дни и предполагам, че ще се оправи.Няма ограничение от операторите за ползване на скайп протокол. Поне не съм забелязал да не работи при мен. И на Глобул, и на Виваком.За Ментелите не знам и не ща да знам.
Коментар
-
Immortal-е, не те знам тебе, но аз от "изтървано" EDGE на МТел имам 3.50лв. към общата сметка. Вчера преподисах с тях и утре ще им звъна да питам дали ще мога да изключа всички Интернет услуги за моя номер... Щото любимата айТелефон играчка понякога си позволява лукса "сама" да прави трафик, което никак не е добре!Steliyan's Life!
Коментар
-
z_sutrov написа:Колеги, само да уточня че аз ще го ползвам през Wi-Fi само. Не мисля да ползвам GPRS и даже като ми пращат настройки от оператора, аз ги отхвърлям.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар