Предварително се извинявам за офтопика, но... Добре дошла отново, колежке еle
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варианти за входна врата в панелен блок?
Collapse
X
-
врата
Зависи колко е голема трябва да е варата По добре някой който прави врати железни с цели ламарити и квадрати а не със згъната ламарина има много фирми предлагащи ама повечето са само красиви и нищо повече тука трябва повече да са здрави и със хубаво заключване може да нее скъпо да е здраво иначе няма после кой да дава 10 лв за ключ особено ако са много хора иш може нещо о т горния сайт за електоринка да се сложи
Коментар
-
Re: врата
kluchar написа:Зависи колко е голема трябва да е варата По добре някой който прави врати железни с цели ламарити и квадрати а не със згъната ламарина има много фирми предлагащи ама повечето са само красиви и нищо повече тука трябва повече да са здрави и със хубаво заключване може да нее скъпо да е здраво иначе няма после кой да дава 10 лв за ключ особено ако са много хора иш може нещо о т горния сайт за електоринка да се сложиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Добре де, не помагам с нищо, но недоумявам какви хора има - какъв е смисълът да седи отворена вратата, кучетата вътре във входа ли ги хранят?Предполагам казваш, че чупят рамото за автоматично затваряне? При нас вратата е като на асансьор и се затваря без рамо, може би от наклон или нещо в пантите - не съм гледал. Има само механизъм, за да не се тряска, но си се затваря сама, ако не се подпре. А в такъв случай след 5 минути ще мине някой, който ще я затвори. Имам предивд, че идеята е като на асансьорната врата, иначе си е тежка и метална, но има бая по-хубав вид.Ама все пак, как така някой съсед ще чупи вратата ебаси... сложете пейка и маса до входа и винаги ще има пазачиBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Ние си сменихме врата с Алуминиева преди 8-9 месеца. Много сме доволни,сега вече във входа не може да влиза всеки нахалник и да звъни по апартаментите.Излзе ни 450 лв, сега ще поръчаме и сенник над нея ,че като вали е много кофти докато отключиш.Врата е с автомат ,който се регулира и се затваря сама, отвътре се отваря отвън не,без да отключиш.Сега е време за ремонт защото цените са паднали доста, за същата врата преди 2 год ни искаха750- 800лв.Оня ден идва един водопроводчик, искаме да си сменим тръбите в мазето ,миналата година ни смениха водопроводите из квартала с чисто нови , смениха ги обаче тоно до входа на тръбата в блока, но за сега се въздържаме че ни трябват около 1200лв.Покрива трябва да се прави,за там трябват около 3500лв за качествена изработка. На тримесечие събираме допълнително по 10 лв, но изникна проблем,че не всеки дава и на следващото събрание ще има караници и който не иска да плаща ,правим обща жалба и в полицията. Сега вече има закон и се действа без проблем в тая насока, щом не може по лесния начин, ще стане по трудния.
Коментар
-
steven написа:Добре де, не помагам с нищо, но недоумявам какви хора има - какъв е смисълът да седи отворена вратата, кучетата вътре във входа ли ги хранят?Предполагам казваш, че чупят рамото за автоматично затваряне? При нас вратата е като на асансьор и се затваря без рамо, може би от наклон или нещо в пантите - не съм гледал. Има само механизъм, за да не се тряска, но си се затваря сама, ако не се подпре. А в такъв случай след 5 минути ще мине някой, който ще я затвори. Имам предивд, че идеята е като на асансьорната врата, иначе си е тежка и метална, но има бая по-хубав вид.Ама все пак, как така някой съсед ще чупи вратата ебаси... сложете пейка и маса до входа и винаги ще има пазачиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Уф, колко съм се мъчил с дървени глави. Съседния вход свети като аптека. Събират по няколко левчета месечно и здраво ремонтират като трябва. Нашия вход са лешпери. Обяснявах им на събрание - абе хора, направете тоз вход като другия вход и цените на апартаментите ви автоматично ще скочат с 5 000 евро. Все едно говоря на стената. Примерно трябва да се ремонтира покрива. Разговора започва така ’Ааааа, знам аз един мнооог готин начин са ми казвали, с едни западни технологии....ама тъй като се замисля може и по евтинко....обаче що да го правим целия, дай тук таме където е проблемно....хм, бе много скъпо бе, дай да викнем двама циганина ще го направят за 50лв...абе знайш ли, аз ще залея със смола ама като имам време. Ай чау че почна биг брадър...’. И сме дотам. На комшийката и тече от десет години покрива от нейната страна. Реакцията на комшиите е ’Еееее, тая па не спря да мрънка, аман бе, нахалница, все за нейния покрив ще слушам’.Много ми стана смешно една баба как на събранието закрещя ’Как да отделя два лева месечно бе, ти знаеш ли каква ми е пенсията?!’ а от торбата и стърчат луканки.
Коментар
-
Humppa
-
Колеги, може ли да ме насочите към място, на което могат да разглобят автомата на входната врата, и да подменят каквото трябва, така че да спре да изпуска масло? Напълних го, и няколко дни работеше добре, но изпуска масло и след 2-3 дни започва да не задържа. А ако го оправим, ще минем и без нова врата, засега, защото хем тази ще се затваря, хем няма да се блъска, и комшията от първия етаж няма да има причина да я чупи.
Коментар
-
кола
Зависи от кой модел е ако е полски Един голем цилиндър става трудно но се сваля и се слага дифтунг а от другите има модели който са само с масло и не се разглбяват по скъпите хоризонтално монтиран цилиндър се разглобяват може да смниш някой части колко пари дават за да се оправи ако нее много тежка вратата имам едни ЯЛЕ и ЧИЗА мога да ти ги дам на добра цена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар