Кой от изброените SUV-ове бихте избрали: Toyota Rav4 2.0 D4D 116hp, Jeep Cherokee 2.5 CRD aka (Liberty) 143hp, Kia Sorento 2,5CRDI 140hp и Hyundai Santa Fe 2.0 crdi 113hp и защо ?"Жипките" са горе-долу в един ценови диапазон 13-17хил лева, спрял съм се на тези 4 модела, т.к. жена ми има проблем с управляването на "грозни" машини, мен пък ме интересуват динамичните характеристики а всички дизели търпят софтуерни интервенции по отношение на мощността съм се спрял на този вид двигатели. Основния ми критерий е по-малките размери и консумацията на гориво, заключване на двата моста и не на последно място, обема на багажника. Изчетох доста за Джипа и Тойотата и предстои да се запозная по-подробно с другите два жълтура, но на пръв поглед не изглеждат никак зле. Като минус на американеца ми идва високия разход на гориво и лудницата с режимите на колелата. Че ще газя в калта е ясно, ама чак на пускам бавните ...Мнения от сорта на "бе що не си земиш 2в1 миална машина+кафеварка" не ми вършат работа.Ако познавате отблизо някой от кандидатите моля дайте инфо, кой мотор е най-добър возия, здравина, често срещани дефекти и други неща каквито се сетите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой SUV бихте избрали
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Ако трябва да говоря от лични впечатления - на рав-а двойката и идва малко като мотор За черокито нямам лични, но много други впечатления имам, от които ми следва, че 2.7 мотора е супер, за разлика от магнети марели-то 3.1. Естествено, аз съм гледал само за гранд, че това ми идва грозновато, честно да ти кажа ... От разни му приказки, пригадки, слухове и т.н. си мисля, че санта фе-то ще дойде и то слабичко с тоз мотор ... За Сорентото обаче нищо не мога да кажа ... От тоз клас, най-симпатична ми е каптивата, но тя отива на повечко пари ... И все пак ... позагледай гранд черокито ... много му паднаха парицитеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
-
mnpenchev
Ichkin гледах го ама жената като го видя на живо направи една кисела мутра, а уж за нея ще вземаме сув-а, относно хондата имам лично впечатления и нещо не ми се нрави.
Коментар
-
mnpenchev написа:Ichkin гледах го ама жената като го видя на живо направи една кисела мутра, а уж за нея ще вземаме сув-а, относно хондата имам лично впечатления и нещо не ми се нрави.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
mnpenchev
VIN написа:Гласувах за Черокито макар че не ми харесва нито един от четирите.Харесват ми:infiniti fx45acura mdxhttp://www.infinitibg.bg/fx/key_features/exterior.htmlhttp://www.acura-carz.com/2009/09/02/acura-mdx-pics-3/acura-mdx-pics-4/
Коментар
-
Определено и аз препоръчавам да погледнеш Honda Cr-v. Особено дизела е много добър. Не знам имал ли си допир с него. Пак казвам много е добър.Lane Staley написа:Дачия Дъстър
Коментар
-
Гласувах за ’Джийп’ въпреки, че мисля, че Рав4 е най-удачния избор. Поне в/у него имам бегъл поглед. На завършването ни в гимназията на мой близък приятел му го купиха чисто нов, бензиновия вариант автоматик. Като изключим висок разход, много бавна ( слаби са тия мотори ) въпреки душманското му каране и като човек, който не цени парите тая кола в сервиз е влизала само за смяна на масла. А вече става четвърта година... Честно казано изглежда ми малко "пластмасова", но пък практиката показва друго.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
От краткият ми и неблагонадежден допир до Соренто-то ще вметна, че като офроуд автомобили са ОК - караха ги по едно бъдещо голф игрище. Единият от шофьорите дори обясняваше колко изненадващо здрави излезли. Според мен обаче - всеки един такъв мини-камион си е ламя по принцип: гуми, поддръжка, гориво... Оглеждай по-често срещаните и такива, които са като марки/модели от по-дълго в България. За да не се налага за един амортисьор да чакаш по месец например.Според мен - дизелов SUV няма да харесаш с разход под 12/100 в градаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар