Колеги помагайте ! Ползвам услугите на БТК адсл и съм относително доволен (като се има впредвид че няма друг интернет доставчик ,чиите услуги да ползвам) НО имам и един голям проблем. Не мога да сърфирам свободно в замунда и мобиле! Постоянно ми бави сесиите или въобще бяга връзката и не мога да отворя да речем нито 1 снимка на мобилето или някой линк за филм в замунда. Може ли по някакъв начин това да се оправи от моя компютър или трябва да звъня на тия от БТК то и да се разправяме 30 мин по телефона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с интернета (БТК АДСЛ)
Collapse
X
-
Аз бях на БТК,да ти кажа не съм доволен изобщо.Та значи има едно малко копченце "RESET" малко е навътре напъхано натисни го с нещо тънко и задръж докато се рестартира модема,след това си въведи името и паролата.Ако пак има проблем значи е от защитната стена или антивитрусната.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
най-лесното решение-смени си доставчика,всеки лан оператор е по-добре от бтк...а ако ти предложат оптика до дома,не разбирам какво още чакаш и се мъчиш с адслинъче по конкретния проблем не мога да ти кажа нищо,освен ,че той е един няколкото редовно срещани при бтк,ползвай гугъл,ще се учудиш колко писано има по темата.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Humppa
-
u_bo
lametobg написа:значи файъруала е спрян... пробвах и без антивирусна. Има моменти когато всичко е ок, но след 5-10 минути пак връзката прекъсва(на рефреша) . Забравих да кажа че това става и с фиат форум сайта
Коментар
-
Наскоро имах подобен проблем, с моя доставчик. Проблема се състоеше в това че като стартирах торент програмата някои сайтове ставаха адски бавни, докато други си бяха супер и наред. И докато открия че от пустия биткомет иде проблема бая псувни изрекох... Та провери си дали някоя програма не прави ядове, може и при теб да си е проблема...
Коментар
-
Uneek написа:Наскоро имах подобен проблем, с моя доставчик. Проблема се състоеше в това че като стартирах торент програмата някои сайтове ставаха адски бавни, докато други си бяха супер и наред. И докато открия че от пустия биткомет иде проблема бая псувни изрекох... Та провери си дали някоя програма не прави ядове, може и при теб да си е проблема...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
lametobg написа:значи файъруала е спрян... пробвах и без антивирусна. Има моменти когато всичко е ок, но след 5-10 минути пак връзката прекъсва(на рефреша) . Забравих да кажа че това става и с фиат форум сайтаFiat Brava 1.2 16V, 1999
Peugeot 307 1.6 16V, 2007
Коментар
-
Norpheus написа:lametobg написа:значи файъруала е спрян... пробвах и без антивирусна. Има моменти когато всичко е ок, но след 5-10 минути пак връзката прекъсва(на рефреша) . Забравих да кажа че това става и с фиат форум сайта
Коментар
-
cheruna написа:. Не знам как може да препоръчвате кабеларка пред ADSL. Може да ми е субективно мнението, но почти всичките ми познати минаха с облекчение към БТК, откакто намалиха цените. Бяха пропищяли от кабеларките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар