Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигатели на Киа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    От линка на Sev разбрах защо не фигурират корейските марки в сайта на VM Motors - защото двигателя RA420 SOHC, който се ползва и на Киа, и на Hyunday, се произвежда от GM Daewoo в Корея, макар и да е разработка на VM Motors.Значи и тук е стигнала дългата ръка на италианското автомобилостроене
    Отдавна не съм отварял сайта на VM, но много ясно си спомням, че преди ги пишеше и Kia и Hyunday.... явно са им продали лиценза за производство.Че то друго автомобилостроене има ли ? Ако не са италианците да им измислят и внедряват агрегатите, кой ? VW ли!? Спомняш ли си от коя година FIAT слагаха масово "пълен инжекцион" в колите си ? А ФАЛ-ВЕТО си бухаха още карбуратори?
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

BolgAryan написа:
      @cheruna, за съжаление сега видях, че тази оферта с безплатното обслужване е само за 1.4 бензин
      A къде видя? Ако е на сайта на Киа - и аз видях това, но все си мисля, че може това да е примерна схема за лизинг. Но ако наистина е само за 1.4 бензин - за мен нещата са решени.В по-горния линк към уикипедия не виждам 1.6 16V дизел моторите? Да не се окаже, че са фиатовите мотори?

Коментар

Да, да, става дума единствено и само за сайта на Киа

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вече имам и по-подробна информация, може и друг да се интересува. Макар и от любопитство.Всичко е както в рекламата. 7 години (или 150 000км) гаранция и безплатно техническо обслужване за същия период. Техническото обслужване е веднъж годишно или на всеки 15 000км (което настъпи първо). На всяко обслужване се правят различни неща, но в крайна сметка като цяло за 7-те години се натрупват разходи от около 5300 лв, които са поети от КИА. Между другото- пак такава отстъпка в абсолютна стойност дават и на i30, но по друг начин-чрез плащане на лизинговите вноски за първата година. Т.е. - който плаща в брой-купува КИА, който иска лизинг-Хюндай.Интересно, добри предложения от корейците, мисля аз.Има и дизелова Киа Сийд на цена 29 500 в брой.Дизеловият мотор 1.6 16V 90 кс е с верига. Това ми се стори интересно.

Коментар

5300 ми се струват достана какви цени работят в КИА?
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              5300 ми се струват достана какви цени работят в КИА?
              http://www.kia.bg/web/files/documentation/6.pdfВсъщност е по-малко, не съм обърнал внимание, че са дали разходи за 10 периода, а не 7... A как е в Аутоиталия?

Коментар

в АИ е сравнително по-евтинона 15 000/45 000/85 000 обслужването е 250 левапри 30 000/60 000/90 000 се сменят свещи, антифриз и спирачна течност и парите отиват към 400

Коментар

Абе какво сте се захласнали по тая Кия .По добре стар Фиат отколкото нова Киа .И ви го казвам от личен опит имаме 3 служебни Кии и напо 15/ 20000 км цялото купе тропа като чувал с орехи ,а и всичко е направено само да изглежда добре качесвото ма материалите в купето е отвратително.За двигателите нищо немога дави кажа но със сигурност ще си надживеят купето.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

това за пластмасите се установява много лесноотива се на тестдрайв и се иска колата на най-много километри

Коментар

Ако още някой каже "имаме еди-колко си служебни Кии" ще е за първи път :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                      X