Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигатели на Киа.
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
BolgAryan написа:@cheruna, за съжаление сега видях, че тази оферта с безплатното обслужване е само за 1.4 бензин
Коментар
-
Вече имам и по-подробна информация, може и друг да се интересува. Макар и от любопитство.Всичко е както в рекламата. 7 години (или 150 000км) гаранция и безплатно техническо обслужване за същия период. Техническото обслужване е веднъж годишно или на всеки 15 000км (което настъпи първо). На всяко обслужване се правят различни неща, но в крайна сметка като цяло за 7-те години се натрупват разходи от около 5300 лв, които са поети от КИА. Между другото- пак такава отстъпка в абсолютна стойност дават и на i30, но по друг начин-чрез плащане на лизинговите вноски за първата година. Т.е. - който плаща в брой-купува КИА, който иска лизинг-Хюндай.Интересно, добри предложения от корейците, мисля аз.Има и дизелова Киа Сийд на цена 29 500 в брой.Дизеловият мотор 1.6 16V 90 кс е с верига. Това ми се стори интересно.
Коментар
-
Абе какво сте се захласнали по тая Кия .По добре стар Фиат отколкото нова Киа .И ви го казвам от личен опит имаме 3 служебни Кии и напо 15/ 20000 км цялото купе тропа като чувал с орехи ,а и всичко е направено само да изглежда добре качесвото ма материалите в купето е отвратително.За двигателите нищо немога дави кажа но със сигурност ще си надживеят купето.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар