cheruna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигатели на Киа.
Collapse
X
-
Това за служебните коли е...Айде елате да видите нашите служебни коли. Имаше и има отдавна минали 200хил, пък не са се разхлопали, има и продадени, които продължават да се карат от следващите собственици, които са доволни. Въобще не може да се правят такива сравнения... Въобще не става въпрос какви са колите, българският служител е способен да пре*бе* и служебен БТР...А за Сийд - имам познат с двувратка преди фейслифта, дизела, мисля че вече е минал над 50хил. Винаги щом се видим се заговаряме за колата и е много доволен. Ама и той си е "цъцкач" - непрекъснато я мие, лъска, пастира, има поне 3комплекта джанти, които сменя почти всеки месец
Коментар
-
Попитах приятел,който работи в сервиза на Киа.Мнението му е твърдо за дизел.Проблеми с тропащи врати, седалки и др.странни шумове ,като същите почти не могат да се поправят.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Говорих с един колега, който има Сиид на 50 000 км и всъщност се оказа основателя на форума на Киа.Интересното нещо, което каза е, че гаранцията, по която доста хора тук плюят всъщност въобще не е за плюене. Първите 5 години покрива всичко по колата, включително окачване, а последните 2 от общо 7-те години е за двигател и скоростна.
Коментар
-
BolgAryan написа:Говорих с един колега, който има Сиид на 50 000 км и всъщност се оказа основателя на форума на Киа.Интересното нещо, което каза е, че гаранцията, по която доста хора тук плюят всъщност въобще не е за плюене. Първите 5 години покрива всичко по колата, включително окачване, а последните 2 от общо 7-те години е за двигател и скоростна.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Близък приятел кара служебна такава 1.4 . Кара я само той, при това доста внимателно, защото има планове да си я купи на по-късен етап. Оплаква се само от едно, горят му крушките на фаровете като за световноДруго няма. С тази КИА, сме ходили до Скопие три пъти, един път до Разград, и три пъти до Ботевград, като в София се возя редовно в нея. Изминала е 90 000км, и колата си е всеоще като нова, и не, не прекалявам. Вътре нищо не тропа и скръца, по ходовата част също. Двигателя и идва малко слабичък. На дълъг път лятото, преди изпреварване изключваш климатика, и след маневрата се пуска отново (идва като Sport бутон, така се шегуваме
). Мойто браво е доста по-бързо, само че в КИА-та е по-приятно.Мен лично много ми харесва, и ако имам парите за един CRDI, 3 врати, хич няма да се замисля.
Коментар
-
Immortal написа:Дизайнът им е правен във Франкфурт Германия, а самите коли се произвеждат в Словакия. Изцяло европейски продукт.Двигателите, както и самата фирма Kia Motors са на Hyunday.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ichkin написа:BolgAryan написа:Говорих с един колега, който има Сиид на 50 000 км и всъщност се оказа основателя на форума на Киа.Интересното нещо, което каза е, че гаранцията, по която доста хора тук плюят всъщност въобще не е за плюене. Първите 5 години покрива всичко по колата, включително окачване, а последните 2 от общо 7-те години е за двигател и скоростна.
Коментар
-
Nino написа:Immortal написа:Дизайнът им е правен във Франкфурт Германия, а самите коли се произвеждат в Словакия. Изцяло европейски продукт.Двигателите, както и самата фирма Kia Motors са на Hyunday.
Коментар
-
Immortal написа:Слави, да не бъркаш? Аз не съм сигурен, но в сайта, който си дал, в раздела Current vehicles и Past vehicles липсват корейски марки изобщо.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар