Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигатели на Киа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двигатели на Киа.

Не ми се занимава с форума на Киа...засега.Някой знае ли какви двигатели ползват от Киа? Бензин, дизел? Надали сами си ги правят. Кой ги произвежда?Питам, защото имат много добри предложения в момента, направо си мисля, че има някаква измама...И в тази връзка се замислих какво всъщност предлагат. Освен нещата от рекламата Става дума за Киа Сийд.

Дизелите са CRDI, същите са и в Хюндай, чие дело са не знамм, но май няма оплаквания.Ако е дизел, спри се на конкретен двигател, мога да поразпитам за слаби места/звена.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Случайно попаднах на интернет реклама за новата промоция за Сийд- 7 г гаранция + безплатно техническо обслужване за същия период. И като видях цената.... шашнах се. За 23 000 лв дават приличен автомобил с достатъчни (за мен) екстри и с тази гаранция и безплатно обслужване.... Но двигателят е бензинов, а аз съм почитател на дизелите. За момента не намирам инфо дали и дизелови коли са в тази промоция и на каква цена, но другата седмица ще разуча. Но за момента интересът ми е повече формален. Но кой знае...Иначе на външен вид тези Сийд ми приличат много на Бравото, може и да звучи странно, но все ги бъркам по улиците, като ги видя в профил. Допри се чудих да не са правени от едно дизайнерско студио. А това си е голям плюс.Иначе нищо не знам за тази марка, освен, че бият повечето европейски производители в класа си за надежност на 3 годишни коли. Това поне съм чел из нета. Както и да е. Наистина е добър момент за покупка на кола сега.

Коментар

Имаме бая (служебни) коли КИА Сийд всичките са бензин 1.4 110 коня ама са комбита.Общо зето пълни каруци на 20 000 някои се разтропаха.Иначе имат прилична возия, разхода е приличен.Лично на мен не ми харесват като за чисто нова кола е пълен ке*еф

Коментар

Имаме служебна Киа Сийд на 50 хил. км е вече. Още на 5 хил. влезе в гаранционно обслужване заради съединител. Едва ли не изкараха, че гаранцията не се отнася за движещи(въртящи) се части! За 109 коня си е пълна бангия(каруца). В момента и светят еърбеците но проблема не можаха да го отстранят дори в оторизиран сервиз. Разхода е приличен, добре вози но съм скептично настроен към нея!Единственото което ми харесва е музикалната система....свири прилично, но само това
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хубаво е да ти дадат и хора, чието отношение към Киа-та не е като към служебна, защото всички знаем как се кара служебна кола. Аз имам няколко познати с Киа Сиид и до сега не съм ги чул да се оплакват... ама знае ли човек, може да е до характер П.П. По-добре си вземи Хюндай и30, което всъщност си е Киа Сиид. Офертата в момента им е по-добра от тази на Киа. Дават дизело двигател 1.6 90 коня със средно ниво на оборудване и ти поемат първата година от лизинга. Тъпото е, че никъде в безумния им сайт не видях каква е цената на колата

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
              П.П. По-добре си вземи Хюндай и30, което всъщност си е Киа Сиид. Офертата в момента им е по-добра от тази на Киа. Дават дизело двигател 1.6 90 коня със средно ниво на оборудване и ти поемат първата година от лизинга. Тъпото е, че никъде в безумния им сайт не видях каква е цената на колата
              Да, така е. Цената си я има на сайта, излиза около 29 500 лв общо в крайна сметка на лизинг за 60 месеца след тази отстъпка. Което е цената на Браво в брой. Жалко, че Аутоиталия не правят такива сериозни промоции.Но Киа има едно голямо предимство - 7 години гаранция и безплатно техническо обслужване за същия период. Но няма цени за този мотор - 1.6 16V 90кс дизел. Тази седмица ще питам какво предлагат. Но пък може и да има много уловки около тази гаранция и безплатно обслужване... Общо взето много са паднали цените на новите коли, може би сега е дъното им. Гледам, че има и Нисан Ноут за 20 000 лв (1.4 бензин) и дизел за 25 500.Човек само пари да има и желание за нова кола.

Коментар

Карал съм учебна такава киа вози прилично върви също прилично за 1.4, разхода е добър, но не знам дали имаше и 3-4 хиляди км и се разби лагера на съединителя, което ми се стори доста странно за чисто нова кола
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Странно е, но факта, че е учебна не е за пренебрегване
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

в интерес на истината мисля че след смяната му си кара без проблеми до сега
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                      Карал съм учебна такава киа вози прилично върви също прилично за 1.4, разхода е добър, но не знам дали имаше и 3-4 хиляди км и се разби лагера на съединителя, което ми се стори доста странно за чисто нова кола
                      Тук трябва да има някакъв конструктивен дефект. Този проблем е споменат няколко пъти и във форума на Киа. На няколко човека се е получил проблем в съединителя след няколко хиляди километра. След смяната му-проблеми няма. А като цяло мненията са много положителни...

Коментар

преди да купя Бравото бях проучил всичковключително и за Сийдединствения "проблем" беше твърдението, че лака на боята се драска много лесноако си се замислил за нова кола и Сийда ти харесва - мятай сетова с обслужването е голям плюспри гаранция 7 години и без това си длъжен да я обслужваш там, така че това си е чиста промоция
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Скоро видях учебната доста добре и беше лака а даскала я мие с маркуч и четка
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Що бе, нова кола не се ли мие така ?п.с. сериозно питам
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

четките доста дращят по боята и не ги обичам предпочитам безчетковото миене
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                              X