Не ми се занимава с форума на Киа...засега.Някой знае ли какви двигатели ползват от Киа? Бензин, дизел? Надали сами си ги правят. Кой ги произвежда?Питам, защото имат много добри предложения в момента, направо си мисля, че има някаква измама...И в тази връзка се замислих какво всъщност предлагат. Освен нещата от рекламата Става дума за Киа Сийд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигатели на Киа.
Collapse
X
-
Случайно попаднах на интернет реклама за новата промоция за Сийд- 7 г гаранция + безплатно техническо обслужване за същия период. И като видях цената.... шашнах се. За 23 000 лв дават приличен автомобил с достатъчни (за мен) екстри и с тази гаранция и безплатно обслужване.... Но двигателят е бензинов, а аз съм почитател на дизелите. За момента не намирам инфо дали и дизелови коли са в тази промоция и на каква цена, но другата седмица ще разуча. Но за момента интересът ми е повече формален. Но кой знае...Иначе на външен вид тези Сийд ми приличат много на Бравото, може и да звучи странно, но все ги бъркам по улиците, като ги видя в профил. Допри се чудих да не са правени от едно дизайнерско студио. А това си е голям плюс.Иначе нищо не знам за тази марка, освен, че бият повечето европейски производители в класа си за надежност на 3 годишни коли. Това поне съм чел из нета. Както и да е. Наистина е добър момент за покупка на кола сега.
Коментар
-
Имаме служебна Киа Сийд на 50 хил. км е вече. Още на 5 хил. влезе в гаранционно обслужване заради съединител. Едва ли не изкараха, че гаранцията не се отнася за движещи(въртящи) се части! За 109 коня си е пълна бангия(каруца). В момента и светят еърбеците но проблема не можаха да го отстранят дори в оторизиран сервиз. Разхода е приличен, добре вози но съм скептично настроен към нея!Единственото което ми харесва е музикалната система....свири прилично, но само товаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Хубаво е да ти дадат и хора, чието отношение към Киа-та не е като към служебна, защото всички знаем как се кара служебна кола. Аз имам няколко познати с Киа Сиид и до сега не съм ги чул да се оплакват... ама знае ли човек, може да е до характер П.П. По-добре си вземи Хюндай и30, което всъщност си е Киа Сиид. Офертата в момента им е по-добра от тази на Киа. Дават дизело двигател 1.6 90 коня със средно ниво на оборудване и ти поемат първата година от лизинга. Тъпото е, че никъде в безумния им сайт не видях каква е цената на колата
Коментар
-
BolgAryan написа:П.П. По-добре си вземи Хюндай и30, което всъщност си е Киа Сиид. Офертата в момента им е по-добра от тази на Киа. Дават дизело двигател 1.6 90 коня със средно ниво на оборудване и ти поемат първата година от лизинга. Тъпото е, че никъде в безумния им сайт не видях каква е цената на колата
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Карал съм учебна такава киа вози прилично върви също прилично за 1.4, разхода е добър, но не знам дали имаше и 3-4 хиляди км и се разби лагера на съединителя, което ми се стори доста странно за чисто нова кола
Коментар
-
преди да купя Бравото бях проучил всичковключително и за Сийдединствения "проблем" беше твърдението, че лака на боята се драска много лесноако си се замислил за нова кола и Сийда ти харесва - мятай сетова с обслужването е голям плюспри гаранция 7 години и без това си длъжен да я обслужваш там, така че това си е чиста промоция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар