Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарък за любимата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подарък за любимата?

Колеги, здравейте... От доста време се мъча да измисля нещо оригинално за рождения ден на любимата, ама все ми идват разни неподходящи или не много интересни неща.Дайте някакви идеи за подарък, който да е до 150 лв. за жена на 24 г. Много благодаря предварително
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Аз на моята и подарих часовник си кожена каишка и много се зарадва...Все пак ти си я познаваш, дали ще се зарадва на нещо подобно...Но мисля ,че женската част на форума би помогнала повече!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Купи и домашен любимец.

Коментар

Необича часовници, а любимец вече има... Сега виждате ли защо ми е трудно :D
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ами хамстерче. Все пак зависи от интересите.Погледни следния линк:http://www.rojden-den.net/podaraci.php?article=5Там са Топ 30 най-желани подаръка от жените, може да ти хрумне нещо интересно.Търсиш на Гугъл Всезнайков "подарък рожден ден жена" Все пак хвърли око на следния списък от www.svatbata.org/forum:Подаръците, които жените НЕ искат! Това е малък списък на нещата, които жените не искат да получават вместо така бленувания романтичен подарък. Списъкът съвсем не е изчерпателен, тъй че моля допълайте от собствен опит. Дано ви помогне!1. Целогодишен запас от спрей против буболечки, защото смятате да я изнедате с дълга "почивка" на село или в някоя гора, където вие искате да ловите риба.2. Прахосмукачка3. Огледало на тавана на спалнята.4. Погдложка за мишка с гола жена5. Бельо, което е 5 размера по-голямо6. Снимка на майка ви сложена в рамка7. Целогодишен VIP пропуск за клуб "Сладки Изкушения"8. Марки9. Пари в брой (тука някои жени може би ще възразят)10. Ксерокопия на голия ви задник11. Куче (особено ако знаете че се страхува от тях)12. DVD и 4 филма за "възрастни"13. Огледало от лунапарк, което я прави разплута14. Шевна машина или материали15. Безплатен пропуск за 5 стрелби в горското16. Абонамент за списание "Горски ручей"17. Еднопосочен билет до свещените мистични места около Калкута.18. Носни кърпички (хартиени)19. Комплект за правене на бира в домашни условия20. 24-часов достъп до техническа поддръжка (на каквото и да е)21. Сетификат за намаление при липосукция22. Брошури за силиконови гърди23. Сутиен с големи подплънки24. Книга за диетата на Аткинс25. 3 чифта бабешко бельои допълнения към списъка:ПинсетаДомашни чехлиПрестилкаНожовеКасетофон (за неговата кола)Видео играНай-новият шампоан против пърхотТенджериКантар за мерене на кгВъдица Други риболовни принадлежностиАксесоари за колаКутия с пиратки
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Заведи я на Хисаря на СПА за два дни да я поглезят малко.Е ще трябват още толкова пари поне но нали е за любимата.
            Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
            Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

Коментар

Заведи я да й направят татуировка, пиърсинг ( ако е почитателка ) или сребърно бижу ( мъжо ми подари мн як сребърен синджир, с който не се разделям ) или масовият подарък за Св. Валентин - голяма кутия с 52 цветни листчета, всяко с желание, което ти трябва да изпълниш до другия й рожден ден Всяка седмица има право на едно листче
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Дигитална фоторамка с една голяма карта/флашка за всичките Ви снимки!

Коментар

Такаааа, понеже не я познавам и няма как да знам какво харесва, ще напиша аз на какво бих се зарадвала:1. Сребърно или златно бижу (зависи какво харесва)2. Можеш да й вземеш билет(и) и да я заведеш на концерта на Елтън Джон (ако го харесва) или Металика и компания3.СПА уикенд някъде наблизо (може и в София) или някоя разкрасителна процедура - масаж, маска за лице и т.н4. Ако обича адреналина - скок с бънджи от Витиня, пейнтбол, урок по езда и все в тоя дух, мога да изброявам до утре. :D 5. Ако обича книгите - някоя хубава луксозна колекция или енциклопедия....може и още неща да се сетя, ама ме мързи да мисля.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Колега, събуди я с целувка, погали я по косата, усмихни се, и кажи "Честит рожден ден, любов моя!"

Коментар

ogi28b написа:
                      Колега, събуди я с целувка, погали я по косата, усмихни се, и кажи "Честит рожден ден, любов моя!"
                      И после спри новия 32 инчов телевизор, който си и купил за рождения ден
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Подари и 2 гуми за колата!

Коментар

///// написа:
                          А ако няма кола - направо кола й подари!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            ///// написа:
                            А ако няма кола - направо кола й подари!
                            Еми...

Коментар

Моето предложение е за някое кулие или някакво бижу,което да е ефектно и стилно,но да не е прекалено утежнено от към детайли или нещо за дома което да украсява къщата или някакъв потребен уред за който жената да иска но да го няма.И естетвено не забравяй романтиката,примерно голям букет с цветя и романтична вечеря или нещо подобно.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                              X