Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грандиозен рок-фестивал предстои в Ловеч!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря ви колеги за помоща. Дано само да не вали за да може да се разходя повече. Бабата на приятелката ми е от Ловеч та за тва ще съм в района. Малко на гости. Малко съм видял от вашия край, но много ми харесва
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

А ето и къде живее Коцев
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Много добре зеленина спокойствие.... Аз миналия път бях само за малко и видях само една кръчма и дискотека ама сега ще искам да се разходя по Вароша и по хълмовете около града....
        Совалката средно на LPG

Коментар

коцев написа:
          ...Във Вароша ще се състои този рок фестивал така че там с колата едва ли ще припариш.Вчера се опитах да намеря къде да преспят едни колеги от Пловдив но се оказа че в радиус от 30 км около Ловеч всичко е заето. Така че вероятно лудницата ще е голяма.
          Напълно е прав моят градски. Даже лудница е меко казано. Но най-отявлените маниаци на рок-музиката да не се отчайват! Никой няма да остане без подслон за тези 6 концерта. Тези дни забелязах, че на голямата поляна до завод "Балкан" /в миналото беше автомобилен завод - и ФИАТ е сглобяван там/, е устроен палатков лагер. Съответно е сигнализиран с табелка и стрелка точно на отбивката от булеварда за завода. А самите концерти няма да са във "Вароша". Прави се голям подиум на площада пред Общината. Лошото е, че този площад е с ограничени размери. Някъде от порядъка на 60/70 м. Това на око, не съм го мерил все пак :D . В тази връзка съм убеден, че който иска да гледа концертите както трябва, ще е нужно да си намери подходящо място доста по-рано. Даже преди концерта на подгряващата група. Наистина, говори се за 2 огромни видео-стени, но това никак не устройва най-върлите фенове...
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Колеги аз утре ще ходя до село... Ако искате да забием по бира някъде късния следобед?
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
              Колеги аз утре ще ходя до село... Ако искате да забием по бира някъде късния следобед?
              Здравко, обади се когато решиш. Знаеш ми телефона. Ще ми бъде приятно да се видим!

Коментар

Ами да, става
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ако бирата е в района на Ловеч може да се обадите да се включа по трасето някъде ако е удобно. Телефона ми е 0899 100 805 Сашо
                  Совалката средно на LPG

Коментар

Fiat 127 написа:
                    Ако бирата е в района на Ловеч може да се обадите да се включа по трасето някъде ако е удобно. Телефона ми е 0899 100 805 Сашо
                    Бирата е навсякъде вече в Ловеч! Купонът започна! Току-що се връщам от разузнаване. Пускам нова тема с първите си впечатления.Митко и Сашо, ако се съберем непременно ще се обадим!

Коментар

Working...
                    X