ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ #1от 12.04.2006 г.за допълнителна информация:http://www.lovechrockfest.com -------------------------------------------------------------------------------- Ловеч кани на безплатен купон феновете на рока в България За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и SweetВ пет поредни дни - 6, 7, 8, 9, 10 и 11 май в Ловеч ще се състои грандиозен рок-фестивал конкурс с участието на български, балкански и чужди рок банди. Входът за феновете е безплатен като за тях ще са организирани 2 палаткови лагера в града с всички необходими удобства за едноседмичен престой. С рок-феста и съпътстващите го културни и спортни мероприятия новосформираната фондация ,,Красив Ловеч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грандиозен рок-фестивал предстои в Ловеч!!!
Collapse
X
-
Нещо много концерти и фестивали ще ми се съберат тази година, НО от многа глава не боли!Колкото повече - толкова повече! БРАВО! Да живее HEAVY METAL - а!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и Sweet1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Това е рок-събитиеот на годината: http://www.monsters-of-rock.info/VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Crash73 написа:Това е рок-събитиеот на годината: http://www.monsters-of-rock.info/
Коментар
-
Crash73 написа:За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и SweetFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Crash73 написа:За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и Sweet
Коментар
-
Заповядайте момчета. :D Днеска гледам че едната централна улица дето я асвалтираха през декември миналата година / и то от една Пловдивска фирма която докарва асвалта от Карлово през беклемето а тук си имаме асвалтобаза на 12км от града / сега е отново пред ремонт заради тоя рокфестивал.Отново е разкопана защото беше дупка до дупка и отново ги запълват.Така че до петък събота се надявам да са запълнени и да бъдете посрещнати добре. :DДействително би могло и да се съчетае една среща на любителите на марката Фиат.
Коментар
-
Господин Коцев, като виден представител на ловешкия род на семейството на Фиат ако мога да ви запитам дали няма да са затворени някой улици в града заради този рок фестивал? И имали по пътя Ловеч Плевен дупки, че ще ме водят във вашият край събота и неделя. А май и на диско и кръчма ще ме водят около Вароша някаде ама мисля да съм с колата поне на отиване. Благодаря предварително.
Коментар
-
По пътя от Ловеч до Плевен всичко може да мине .Може да мине алтилерия може да минат аероплани може да мине и кавалерия само пехота не може да мине защото на пътя има куче Сега сериозно .Във Вароша ще се състои този рок фестивал така че там с колата едва ли ще припариш.Вчера се опитах да намеря къде да преспят едни колеги от Пловдив но се оказа че в радиус от 30 км около Ловеч всичко е заето. Така че вероятно лудницата ще е голяма.Предполагам че полицията ще се погрижи да има места където да се оставят колите под наблюдение . Ще се опитам да разбера нещо по подробно и ще пиша.За всеки случай ви давам двата си телефона ако нещо някой закъса от тия дето сме във форума да ви помогна.0897 94 35 98 0887 99 66 45 Иван Коцев :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар