Здравейте колеги нов съм във форума и от 2 дена съм горд притежател на фиат браво 1.6 16v.Аз лично бях скептично настроен към марката фиат въпреки това си взех бравото и за 2 дена имам няколко стотин километра с него и след всеки километър се влюбвам все повече и повече.не знам дали има тема за колитте да пусна информация за моята ако има извинявам се,но не съм я видял.ПОЗДРАВИ!!!Колега прочети правилата на форума и в частност т. 1.7. Виж също:Хайде да си видим фиаткитеГаражМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Честита нова придобивка колега.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
добре дошъл и дълго да си караш количката и да те радваex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Humppa
-
Честито колега и поздрави за правилния избор.Това е най-бързата кола в света.И най-малко гори.Има само един недостатък.Като наркотик е!Колкото повече караш,толкова повече ти се иска.Да си я пазиш и поддържаш.И ако имаш път към Стара Загора,обади се да я видим,а и с тебе да се запознаем.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Много и безаварийни километри каране :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Re: Здравейте
ivailo rachev написа:Здравейте колеги нов съм във форума и от 2 дена съм горд притежател на фиат браво 1.6 16v.Аз лично бях скептично настроен към марката фиат въпреки това си взех бравото и за 2 дена имам няколко стотин километра с него и след всеки километър се влюбвам все повече и повече.не знам дали има тема за колитте да пусна информация за моята ако има извинявам се,но не съм я видял.ПОЗДРАВИ!!!Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар