Кой мотор е по добър за Браво 1.6i 16v 103hp или 1.8i 16v 113hp ,майка ми кара 1.6 и е много доволна не ни е създавало никакви грижи с мотора но сега аз имам право на избор и се двоумя кое да взема.Гледам 1.8 са по малко разпространени има ли си причина за това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое от двете да взема 1.6i 16v 103hp или 1.8i 16v 113hp
Collapse
X
-
1.8 !!!! кои квото и да ти хвали 1.6 не му вервай нема по голямо недоразумение като конструкция инак икономичен пъргав ама е доказал хилядите си магарий , така че бегаи далекоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Humppa
Тази тема е разисквана... Аз оплаквания от 1,6 нямам, но пусна ли климатика и съм на газ, все едно съм с 1,0...
Коментар
-
карам 1,6, искам 1.8 1.6 си е супер отвсякъде, но 1,8 бих взел, защото ще върви повече, а че след 140 умирал.... е смешно, върви си адски добре до 160, сигурно и повече ама с браво не ми се вдига повече. редовно го карам 140-160 и върви прекрасно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:карам 1,6, искам 1.8 1.6 си е супер отвсякъде, но 1,8 бих взел, защото ще върви повече, а че след 140 умирал.... е смешно, върви си адски добре до 160, сигурно и повече ама с браво не ми се вдига повече. редовно го карам 140-160 и върви прекрасно.
Коментар
-
Големия двигател винаги има запас от мощност- това не означава, че трябва да се кара в "червеното" на оборотите. С малкия двигател е малко куца работа- веднъж може да затрябва някое конче повече, ама няма откъде. Аз от 64 се качих на 110 кончета- спортлайн автобус. Относно данъка- в Пловдив и за двата двигателя данъка е един и същ. Яхвай 1.8, а може и ЖТД- и в двата случая при читави мотори няма да съжаляваш.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар