Ние да измислим начина, пък после явно ще трябва да мислим и процентно съотношение. Или по-скоро срок за включване, който да важи година за година и кой се включил, включил...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за спомагателна каса, за пострадали колеги.
Collapse
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
vaskoni_1980 написа:аз пък подкрепям идеата за СМС всеки кой колкото може т.е. всеки може да отдели едно левче всеки месец да пусне СМС-чето си и така ще се събере доста прилична сума я колко народ смеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колеги, лично за мен най добрият начин да направим нещо добро, е събраните пари да се дават на домове за сираци, възрастни хора и подобни социални дружества под формата на предмети, провизии и прочие (но не и пари на ръка).Мисля, че така по-лесно ще се управляват парите и най-малкото, чрез касовите бележки/фактури ще се вижда за какво наистина са израсходвани даренията.Отделно вече, ако някой колега има наистина спешна и видна нужда от средства да се организира кампания за набирането им отделно от постоянната дарителска кампания.В моя район има дом за деца с увреждания (гр. Луковит) и болница за хора с прихични отклонения (с. Карлуково)Всяка година по Коледа и другите по-големи празници, на тези хора им се носи по нещо (лакомства, подаръци и прочие), като за тях това наистина е много и силно го ценят!Ако идеята ми срещне подкрепа от ръководството на форума, ще помагам с каквото мога! Успех!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Колеги, лично за мен най добрият начин да направим нещо добро, е събраните пари да се дават на домове за сираци, възрастни хора и подобни социални дружества под формата на предмети, провизии и прочие (но не и пари на ръка).Мисля, че така по-лесно ще се управляват парите и най-малкото, чрез касовите бележки/фактури ще се вижда за какво наистина са израсходвани даренията.Отделно вече, ако някой колега има наистина спешна и видна нужда от средства да се организира кампания за набирането им отделно от постоянната дарителска кампания.В моя район има дом за деца с увреждания (гр. Луковит) и болница за хора с прихични отклонения (с. Карлуково)Всяка година по Коледа и другите по-големи празници, на тези хора им се носи по нещо (лакомства, подаръци и прочие), като за тях това наистина е много и силно го ценят!Ако идеята ми срещне подкрепа от ръководството на форума, ще помагам с каквото мога! Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар