Момчета след точно един месец имам РД и съм решил да си купя някъква кошничка.Щеше ми се голф 4 1,9тди,ама под 5 хиляди лв няма.Пък и няма да мога да го потдържам ми се струва.Основното ми каране е градско и ми се ще икономична кола.От италянската част си харесах това.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...зпратил съм запитване към продавача да каже какъв двигател е колата и снимка на интериора.Цената е много добра.Специално тези пунтаци мк2 какви двигатели имат бензинови? Икономични ли са малолитражните им двигатели?Откъм ходова част как са цените?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте това Пунто-заслужава ли си ?
Collapse
X
-
pecata написа:Ichkin написа:Що ли ми се струва, че в момента си видял левче паднало на земята ... Тръгваш да се наведеш да го вземеш и оп ... оказва се залепено от 3 келемета, смеещи се отстрани ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
van_dal написа:Защо да е измама, колко да струва един 10 годишен кошник, който отвътре е само пластмасария, кола която бързо си губи стойността. Отиваш на място гледаш и ако ти хареса вземаш.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
van_dal написа:Защо да е измама, колко да струва един 10 годишен кошник, който отвътре е само пластмасария, кола която бързо си губи стойността. Отиваш на място гледаш и ако ти хареса вземаш.
Коментар
-
Такова Пунто не струва повече от 7-800 евро в Италия. Да кажем, че му има нещо - за около 3-400 е взето от там. Явно нещото е много очевадно и не може да се скрие затова и цената е такава. Ако беше нещо дето може да се замаскира, щяха да и сложат цена 4000 с лек коментар и да оставят един бастун в багажника
Коментар
-
dikanio написа:...и да оставят един бастун в багажникаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
pecata написа:И все пак един такъв пунтак колко гори.1.2 мотор примерно ?..градско в София!?MartoModev написа:А защо да е измама?В Дупница са доста евтини колите.Трябва много да се внимава много обаче.Почти всичко там е взето от морга или е за морга.
Коментар
-
MartoModev написа:А защо да е измама?В Дупница са доста евтини колите.Трябва много да се внимава много обаче.Почти всичко там е взето от морга или е за морга.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
Фиат пунто 1.2 може да качи 10/100 градско само ако е сдухан или ако се кара само в извънредно кошмарни задръствания. И то зимата на къси разстояния. Абе изобщо - в най-гадните режими. Нормално не трябва да гори повече от 7-1.5/100 градско и не повече от 5.5-5.7/100 на дълъг път.Окачването му е буквално без пари подръжката. Там разни накрайници по 10-12 лева помня разни, в спирачната система накладки за по 15-20 лева. Вече съм почнал да забравям, но е много евтино. Със сигурност няма да върви като 100-коньова дизелова кола обаче. Въпреки, че купето е широко на практика почти колкото на голф Колата е просто по-нисък клас. Но за градкси автомобил е перфектна!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар