Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте това Пунто-заслужава ли си ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте това Пунто-заслужава ли си ?

Момчета след точно един месец имам РД и съм решил да си купя някъква кошничка.Щеше ми се голф 4 1,9тди,ама под 5 хиляди лв няма.Пък и няма да мога да го потдържам ми се струва.Основното ми каране е градско и ми се ще икономична кола.От италянската част си харесах това.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...зпратил съм запитване към продавача да каже какъв двигател е колата и снимка на интериора.Цената е много добра.Специално тези пунтаци мк2 какви двигатели имат бензинови? Икономични ли са малолитражните им двигатели?Откъм ходова част как са цените?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Що ли ми се струва, че в момента си видял левче паднало на земята ... Тръгваш да се наведеш да го вземеш и оп ... оказва се залепено от 3 келемета, смеещи се отстрани ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      Що ли ми се струва, че в момента си видял левче паднало на земята ... Тръгваш да се наведеш да го вземеш и оп ... оказва се залепено от 3 келемета, смеещи се отстрани ...
      Колега нети разбрах изказването!
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        Ichkin написа:
        Колега нети разбрах изказването!
        Колегата има в предвид ,че тази обява си е чиста измама... Не се връзвай ,дори и да звъниш!!!
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И все пак един такъв пунтак колко гори.1.2 мотор примерно ?..градско в София!?
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

А защо да е измама?В Дупница са доста евтини колите.Трябва много да се внимава много обаче.Почти всичко там е взето от морга или е за морга.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

И аз от там го взех, и съм му налял още 1500лв. отгоре така че се приготви. То поне подръжката му е евтина.А колко гори ли??? 10 градско 5 извън, дели ги на половина

Коментар

Защо да е измама, колко да струва един 10 годишен кошник, който отвътре е само пластмасария, кола която бързо си губи стойността. Отиваш на място гледаш и ако ти хареса вземаш.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                  Защо да е измама, колко да струва един 10 годишен кошник, който отвътре е само пластмасария, кола която бързо си губи стойността. Отиваш на място гледаш и ако ти хареса вземаш.
                  Бате ... ше накараш момчето да отиде без да се е уговорил, няма да има никва такава кола и аз ще се ..................... карам с тебе .... !
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

van_dal написа:
                    Колкото и да е кошник за тия пари е с нещо тая кола ,няма такава цена за тия коли...нещо и има 100 %....
                    http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Такова Пунто не струва повече от 7-800 евро в Италия. Да кажем, че му има нещо - за около 3-400 е взето от там. Явно нещото е много очевадно и не може да се скрие затова и цената е такава. Ако беше нещо дето може да се замаскира, щяха да и сложат цена 4000 с лек коментар и да оставят един бастун в багажника
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        ...и да оставят един бастун в багажника
                        Я дедото с к’во оди за пенсията, требе да е бръз, да го не изпревари некой.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...142&f1=details
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

pecata написа:
                          И все пак един такъв пунтак колко гори.1.2 мотор примерно ?..градско в София!?
                          Аз имам такова Пунто - 1.2 бензин 60к.с. В София ми гори някъде около 7-7,5 лятото и 8-8,5 зимата. Може и до 9 да качи. Извънградско може да падне под 5 с икономично каране.
                          MartoModev написа:
                          А защо да е измама?В Дупница са доста евтини колите.Трябва много да се внимава много обаче.Почти всичко там е взето от морга или е за морга.
                          А всъщност това, че цените в Дупница са ниски е заблуда. Преди да купя моята кола там гледах поне няколко пъти, всички къщи и колите не са много евтини...там аз кола не можах да си избера.

Коментар

MartoModev написа:
                            Нищо подобно,миналата събота обикаляхме из Дупница за кола на един приятел,има коли който стоят две години и повече а и цените им са същите високи,просто не лъжете да ходите.После минахме и през Горубляне -там е същата работа само дето цените бяха малко по ниски и накрая пак се върнахме в Труд и там му се усмихна късмета,попадна на читава кола с цена по ниска с около 1000лв от така прословутата Дупница! :D
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Фиат пунто 1.2 може да качи 10/100 градско само ако е сдухан или ако се кара само в извънредно кошмарни задръствания. И то зимата на къси разстояния. Абе изобщо - в най-гадните режими. Нормално не трябва да гори повече от 7-1.5/100 градско и не повече от 5.5-5.7/100 на дълъг път.Окачването му е буквално без пари подръжката. Там разни накрайници по 10-12 лева помня разни, в спирачната система накладки за по 15-20 лева. Вече съм почнал да забравям, но е много евтино. Със сигурност няма да върви като 100-коньова дизелова кола обаче. Въпреки, че купето е широко на практика почти колкото на голф Колата е просто по-нисък клас. Но за градкси автомобил е перфектна!
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                              X