Не се надявай на специализирана полицейска ацкия "Ключ".Всеки който си е имал вземане-даване с Полюцията за такива по-дребни кражби знае
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обраха ми Ключарското ателие
Collapse
X
-
Humppa
-
кражба
Не е поръчка щото не са взели това където трябва а е взел това където му е било пред очите .Правил е опит да отовори една каса където няма брава и няма нищо вътре пробвал се е да вземе РС ама то неможе да мине през счупения прозорец .взеле е кавсови заготовки и 2 кути заготовки с по специялни клюове просто е търсил пари ама то нема
Коментар
-
Намерили са кратците сега идват другите мъки
Сега ми се обадиха от Полицията Намерили са кратците .-Хлапац наркомани -познати на Полицията дали ги на вторични 5 килограма дали им 30 лв Сега идват другите мъки Трябва да докажа че това са мойте ключове и на каква стойност са Може и да стигна до положение да си ги взема За сега не се знае до кога ще продължат /Оперативно издирвателните следствия /Едвали ще им направят нещо .Има и други вещи изчезнали от Кооперацията /друхи и партоп/ама не били те други са . Имало и свесни полицай.Поне един път да свършат работа .
Коментар
-
Добрата новина е че поне този път полицията се е потрудила и е намерила крадците.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ключове
Сега трябва да кажа колко бройки са .Ама как да знам колко са взели като то имаше и паднали от стилажа някой съм взимал преди години има ключове на поне 10 вида цени от 50 модела заготовки А и когато писъх не бяхме влизали вътре да знам колко точно са утре ще видим кво ще стане дано ми ги върнат някога
Коментар
-
Re: Намерили са кратците сега идват другите мъки
kluchar написа:...Има и други вещи изчезнали от Кооперацията /друхи и партоп/ама не били те други са...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ключарското ателие
Ами просто във самата кооперация има и други кражби за 3 дни време Дори си изпуснали телефона /без карта/ като са се качвали по скелето до 5 етаж Извесни на полицията Наркомани едва ли да ми върне Полицията ключовете че май са у тях взети от вторични те Сега правих опис колко Броя от какви видове са били и на каква цена .Трябва да доказвам че това са мой ключовеи сигурно трябва да ги съдя за кражба а дали ще има ефект незнам за сега .Просто и информацията която ми дават е много малко .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар