Снощи са ми обрали Ключарското ателие .Влезнали са през едно прозорче 30/35 см Всичко е преобърнато взели са заготовки от талбото направо с пироните Били са некой Измикяри Дано им се случи нещо гадно - направо ги проклинам То къде няма клиенти къде и това се струпа Полицаите като идваха не ме обнадеждиха много .На едните заготовки си пише моя телефон едва ли ще ги порават тях на колегиАко видите не нарязани ключове с моя телефон пишете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обраха ми Ключарското ателие
Collapse
X
-
обир
Ами не са малко ключовете който са взети взимали са каквото им е през очите има ключове който няма да послужат за нищо щото то нама тук такива брави или модели който продавам 1 ключ на месец има и много касови ключове което си е пари а сега по лошото е че трябва да купувам други а пари йок ама дано се съвзема за 1- месец а и притеснението е още повече ка да си опазя това което е останало нещат да го застраховат щото било малко и отделно от къщата
Коментар
-
камера
имам една ама нещо не можах да е настроя преди време иначе около къщата има 4 камери ама като идваха полицията въобще не взеха под внимание а и около къщата точно сега правят изолация качват се по скелето и до 5 етаж взимат какво то им падне дори и дрехи обувки лартопи сега заварявам всичко да видим и някоя фирма дали ще може да го застрахова
Коментар
-
Ето ти лоша новина. Днес нищо хубаво не чух. Дано се възтановиш от загубата по-бързо, колега. Баа.ти измекярите мръсни. То май трябва да направим една каса във форума, за такива нужди. Ами има колеги къде катастрофират, случват се и други неприятни неща... Ще пусна утре една тема за взаемоспомагателна каса. Да влагаме по лев да е на месец. ще се съберат маса пари. Та нали сме много хора. Даже може да е със sms.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Humppa
Съжалявам за случката!Има нещо гнило тук! Крадците на кого биха могли да продадат 10 кила заготовки за ключове? И какви пари могат да изкарат от тях - за 3 кутии цигати... Това е поръчка! Ба**и и простотията!
Коментар
-
Поръчка не е, ами са някои измекяри, закъсали за парици. Я за дрога, я за пиене.Ако полицията реши да работи, при такъв вид стока, няма начин до седмица да не се разбере кой е направил белята.Няма как да се продаде на бакалията.Трябва всичката информаторска измет, има такава навсякъде, да е "на килима" и да им се каже, че няма да могат дъх да си поемат докато те самите не намерят кой е крал.Не полицията, а те самите ще го намерят. За 24 часа. Метода е изпитан и работи безотказно.Ама трябва желание за работа..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар