PASSARELLA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Alfa Romeo 145
Collapse
X
-
А за тази какво ви е мнението?Fiat Brava 1.9TDЦена 1 800 лв.Дата на производство юли 1998 г.Тип двигател ДизеловМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 200000 кмс уговорка за коментар по цената, още не съм ходил да я видя на място.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
съвет мини да ти прегледат колата в сервиз щото винаги се спестява нещо по колата и винаги се казва тя е перфектна сядаш и караш , аз ако бях щях да си зема алфа боксер ( не защото сега карам алфа лични предпочитания и наблюдения )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
според мед браво е по-младежка кола от брава(поне по мое мнение) ако искаш да останете на марката ФИАТ.иначе аз преди да си взема моето браво гледах за алфа специално 145,но все пак избрах браво.като кола алфата не е лоша,но ме отказаха заради скъпата поддръжка и определено 145-ата е по-младежка от бравата.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:и аз мисля че са 75к.с. без интеркулер само турбина.не знам каква е разликата,имам приятел със такъв идентичен двигател само че на сеат кордоба,не е тромав.като разход на фиата му дават 5.2/100 извънградско и 8/100 градско.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:А иначе за този двигател някакво мнение? До колкото знам е 1900 TD Soft 75 к.с.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
да разбира се че ако на 75к.с. се сложи кулер няма да стане 100к.с.,но си има предимства и недостатъци.то предимството е че данъка е по-малък,но пък няма да има пъргавостта на 100-те коня,но все пак човека сам си избира ние просто си казваме мненията :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:да разбира се че ако на 75к.с. се сложи кулер няма да стане 100к.с.,но си има предимства и недостатъци.то предимството е че данъка е по-малък,но пък няма да има пъргавостта на 100-те коня,но все пак човека сам си избира ние просто си казваме мненията :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар