Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Alfa Romeo 145

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PASSARELLA написа:
    Мен ако питаш - и двете са доволни дървета...
    Уелкъм бак мистър Андерсън

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

тенк ю пипъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

А за тази какво ви е мнението?Fiat Brava 1.9TDЦена 1 800 лв.Дата на производство юли 1998 г.Тип двигател ДизеловМощност 75 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 200000 кмс уговорка за коментар по цената, още не съм ходил да я видя на място.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

съвет мини да ти прегледат колата в сервиз щото винаги се спестява нещо по колата и винаги се казва тя е перфектна сядаш и караш , аз ако бях щях да си зема алфа боксер ( не защото сега карам алфа лични предпочитания и наблюдения )
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

според мед браво е по-младежка кола от брава(поне по мое мнение) ако искаш да останете на марката ФИАТ.иначе аз преди да си взема моето браво гледах за алфа специално 145,но все пак избрах браво.като кола алфата не е лоша,но ме отказаха заради скъпата поддръжка и определено 145-ата е по-младежка от бравата.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

А иначе за този двигател някакво мнение? До колкото знам е 1900 TD Soft 75 к.с.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

и аз мисля че са 75к.с. без интеркулер само турбина.не знам каква е разликата,имам приятел със такъв идентичен двигател само че на сеат кордоба,не е тромав.като разход на фиата му дават 5.2/100 извънградско и 8/100 градско.

Коментар

ivailo rachev написа:
                  и аз мисля че са 75к.с. без интеркулер само турбина.не знам каква е разликата,имам приятел със такъв идентичен двигател само че на сеат кордоба,не е тромав.като разход на фиата му дават 5.2/100 извънградско и 8/100 градско.
                  Казват, че е олекотен, нямам понятие какво означава това, но пък е динамичен, с дизели не съм се занимавал до сега.

Коментар

NikMar написа:
                    А иначе за този двигател някакво мнение? До колкото знам е 1900 TD Soft 75 к.с.
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=12311"На 100к.с. е Лукас с управление а на 75к.с. е "обикновена" Бош. Е разбира се и интеркулера е разликата, но нали разбирате, че на 75к.с. ако му се сложи интеркулер определено няма да стане 100к.с."Иначе е идентичен мотора с ТД100 , но е създаден за някои страни заради данъците Според мен няма смисъл да се взема най-малкия мотор в гамата . Имам едно Браво ТД100 точно като за младеж - пуснал съм го в продава
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

да разбира се че ако на 75к.с. се сложи кулер няма да стане 100к.с.,но си има предимства и недостатъци.то предимството е че данъка е по-малък,но пък няма да има пъргавостта на 100-те коня,но все пак човека сам си избира ние просто си казваме мненията :D

Коментар

ivailo rachev написа:
                        да разбира се че ако на 75к.с. се сложи кулер няма да стане 100к.с.,но си има предимства и недостатъци.то предимството е че данъка е по-малък,но пък няма да има пъргавостта на 100-те коня,но все пак човека сам си избира ние просто си казваме мненията :D
                        Така е , но тд100 също е в евтиния данък А като натовари тайфата и едно , че ще се зори , друго - ще даде по-голям разход . Накратко - ТД75 е за спокойни шофьори в равен град возещи се сами или с още някой :P
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                        X