Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка (Ситроен Ксара)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова придобивка (Ситроен Ксара)

на мен ми се искаше по принцип мареа ЖТД , но така станаха нещата малко инцидентно....онзи ден баща ми взе ситроен ксара 98 ма(той все пак настояваше за френско или немско) .турбо дизелов е двигателя 1.9 90 к.с. нов внос е от австрия , за съжаление ще се разделяме с темпрата , малко ми е мъчно за баба темпра ама няма как , остаря и няма да има продаване след година още...Ксарата вече е регистрирана и вчера направих 1-вото каране , добре се държи на пътя и много добре ускорява...ще трябва да сменим маслото и ролки ремъци , филтри...Като екстри има климатик , ел стъкла предни , ел огледала , абс мисля че има не съм мн сигурен , еърбеци ... нормалното за кола за тая годинаето малко снимки , и кажете си мненията какво мислите за колицата , който има наблюдения да казва .... :D
    Прикачени файлове
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Като я сервизирате обърнете внимание на задния торсион, ако е тръгнала да се разкрачва да я правите навреме, че после е малко скъп ремонта.С механичен климатроник е, в режим ауто се задават градусите.Ако се не лъжа само дясното огледало е ел.Абе хубава машинка, да ти е честита и много безаварийни км.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито! Да ви слуша!

Коментар

Честито! Безаварийни километри.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

emzo написа:
          Като я сервизирате обърнете внимание на задния торсион, ако е тръгнала да се разкрачва да я правите навреме, че после е малко скъп ремонта.С механичен климатроник е, в режим ауто се задават градусите.Ако се не лъжа само дясното огледало е ел.Абе хубава машинка, да ти е честита и много безаварийни км.
          мерси колеги , ами да само дясното всъщност е ел и мисля че се води климатроник да , защото има цифрички , а не само син и червен цвят ... мисля че има и режим авто да прав си

Коментар

Честито! Ситроен винаги е бил нарицателно за комфорт и отлична возия, която е от съвсем друго измерение, сравнена с нашите талиги :D . И аз въздишам по разни C4, C5, а също и ванове Пикасо...
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

///// написа:
              Честита ти придобивка и да знаеш, че ръчната на тия е на предните колела!
              това със предните колела не го схванах , не се шегуваш нали

Коментар

Еййй - много си бърз, ама - свали предното колело и ще схванеш - ръчната хваща на предните дискове.

Коментар

///// написа:
                  Еййй - много си бърз, ама - свали предното колело и ще схванеш - ръчната хваща на предните дискове.
                  егати , това не го знаех а със задните тогава какво става...

Коментар

Там има обикновени апарати - все едно като предните на темпрата. Работата - наобратно. Да не вземеш да дърпаш ръчни, че ще има изненади.

Коментар

SilenceR написа:
                      мисля че има и режим авто да прав си
                      Такава ми беше първата кола, окачването е достатъчно здраво щом издържа новобранка като мене Един съвет - провери нивото на маслото в ск, кутия
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
                        Там има обикновени апарати - все едно като предните на темпрата. Работата - наобратно. Да не вземеш да дърпаш ръчни, че ще има изненади.
                        е с темпрата съм се мъчил да суча задницата , ама зор работа , голям кораб трудно се суче ама с тая експерименти няма да си правя

Коментар

emzo написа:
                          SilenceR написа:
                          мисля че има и режим авто да прав си
                          Такава ми беше първата кола, окачването е достатъчно здраво щом издържа новобранка като мене Един съвет - провери нивото на маслото в ск, кутия
                          окей това ще го имаме впредвид

Коментар

честито

Коментар

Даааа.... още помня изумлението на един "майстор" при годишен преглед.Дай предни спирачки - ОК, дай задни - ОК, дай ръчна - ха! ко стана? Ми викам тя ръчната на предните бе? Оня се изцъкли!!! Голям майтап!Ситроените са страхотни коли, карах 4 години Ситроен и нямам оплаквания.

Коментар

Working...
                              X