на мен ми се искаше по принцип мареа ЖТД , но така станаха нещата малко инцидентно....онзи ден баща ми взе ситроен ксара 98 ма(той все пак настояваше за френско или немско) .турбо дизелов е двигателя 1.9 90 к.с. нов внос е от австрия , за съжаление ще се разделяме с темпрата , малко ми е мъчно за баба темпра ама няма как , остаря и няма да има продаване след година още...Ксарата вече е регистрирана и вчера направих 1-вото каране , добре се държи на пътя и много добре ускорява...ще трябва да сменим маслото и ролки ремъци , филтри...Като екстри има климатик , ел стъкла предни , ел огледала , абс мисля че има не съм мн сигурен , еърбеци ... нормалното за кола за тая годинаето малко снимки , и кажете си мненията какво мислите за колицата , който има наблюдения да казва .... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова придобивка (Ситроен Ксара)
Collapse
X
-
Като я сервизирате обърнете внимание на задния торсион, ако е тръгнала да се разкрачва да я правите навреме, че после е малко скъп ремонта.С механичен климатроник е, в режим ауто се задават градусите.Ако се не лъжа само дясното огледало е ел.Абе хубава машинка, да ти е честита и много безаварийни км.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Humppa
-
emzo написа:Като я сервизирате обърнете внимание на задния торсион, ако е тръгнала да се разкрачва да я правите навреме, че после е малко скъп ремонта.С механичен климатроник е, в режим ауто се задават градусите.Ако се не лъжа само дясното огледало е ел.Абе хубава машинка, да ти е честита и много безаварийни км.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
///// написа:Там има обикновени апарати - все едно като предните на темпрата. Работата - наобратно. Да не вземеш да дърпаш ръчни, че ще има изненади.ама с тая експерименти няма да си правя
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
emzo написа:SilenceR написа:мисля че има и режим авто да прав сиЕдин съвет - провери нивото на маслото в ск, кутия
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар