След като минах прегледа, видях че са ми объркали номера на рамата, написан на гърба на талона за ГТП. Дали ще е проблем, при евентулна рутинна проверка на документите? И изобщо възможно ли е да ми го поправят в сервиза, или вече съм се минал и трябва пак да се набутам за прегед?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Талон за ГТП
Collapse
X
-
Едва ли при рутинна проверка на документите сравняват и номера на рамата. Все пак е от бая цифри и не ми се вярва редовия пътен полицай да стига чак дотам. Гледат номера на автомобила-той също е написан на картончето, и да съответства номера на картончето за извършен ГТП с номера на стикера, залепен на стъклото. Гледат естествено и дали прегледа е още валиден. И да се върнеш в сервиза, в който ти е направен прегледа, най-много с химикал да поправят номера на рамата. Ново картонче няма да ти издадат, защото то върви в комплект със залепения на стъклото стикер, а стикерите са на специален отчет и става сложно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
dikanio написа:snake написа:Ново картонче няма да ти издадат, защото то върви в комплект със залепения на стъклото стикер, а стикерите са на специален отчет и става сложно.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар