Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Exclusive Преуспяваща Българка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как можеш да накараш рапър да млъкне?Като му вържеш ръцете... Аз пък смея да твърдя, че разбирам от пеене (ако и да не съм професионален музикант, въпреки че има разлика между музикант и певец). Та Мадона също не е никаква певачка, ама има мнооого добър PR, провокативна е, знае как да прави шоу. Харесвах музиката й до ’90г. (още си ги слушам парчетата чат-пат),ама след 90-те почна да прави некви бози...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Яки свирки и още нещо Това е май рецептата
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Яки свирки и още нещо Това е май рецептата
        за мадона незнам ама за наща убавица комаи маи тая тема комаи е единствената без цензура
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ммм за жалост започваме да пробиваме на запад с тъпите бургии(свредла),които нямат и капка талант за разлика от румънските им колежки и колеги,които разбиват пазара в момента.Копираме и това е!Предпочитам оригинала макар и да не е на кирилица!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тя прибрана от към цици, ама колкото има - не ги крие (за Мадона говоря).Ей я на:

Коментар

Гледах снощи в шоуто на Слави същата бездарница Лилана. Грам не кефи, едвам пее, но явно има кой да налива парички ( може би и друго ) в нея. Не знам дали я помните от ММ ТВ - беше водеща- там си беше сладка без да се прави на много оборотна кат ся. После направи дует с другата водеща - Ледено студено и накрая пропя саминка ... Бе всъщност ако можеше да пее ОК, но е срамота при толкова уникални гласове в БГ баш нея да лансират ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Immortal написа:
                Тя прибрана от към цици, ама колкото има - не ги крие (за Мадона говоря).Ей я на:
                Е ти кво сега? Завиждаш ли? Мадона на тая снимка е като таман напъпила наша тийнейджърка - ако трябва да съм съвсем честен - дори е доста секси тук... Ама имам едни нейни от ранният и период, дето са и леко "арт"... там е бррр...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

mims написа:
                  Гледах снощи в шоуто на Слави същата бездарница Лилана. Грам не кефи, едвам пее, но явно има кой да налива парички ( може би и друго ) в нея. Не знам дали я помните от ММ ТВ - беше водеща- там си беше сладка без да се прави на много оборотна кат ся. После направи дует с другата водеща - Ледено студено и накрая пропя саминка ... Бе всъщност ако можеше да пее ОК, но е срамота при толкова уникални гласове в БГ баш нея да лансират ...
                  Мии напълно съгласен.И по-нагоре съм го написал.Жалка история.Що точно с музика не мога да разбера? Има данни за много други преуспяващи местоработи.Всички птички-певички?
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ma щот всичко живо в тая държава пее, бе Митя! Ша зема и аз да пропея и да правя солова кариера, направо ще го отсвиря тоя хор! Бил най-старият в България - чудо голямо! Аз съм най-добрата!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Working...
                    X