Как можеш да накараш рапър да млъкне?Като му вържеш ръцете... Аз пък смея да твърдя, че разбирам от пеене (ако и да не съм професионален музикант, въпреки че има разлика между музикант и певец). Та Мадона също не е никаква певачка, ама има мнооого добър PR, провокативна е, знае как да прави шоу. Харесвах музиката й до ’90г. (още си ги слушам парчетата чат-пат),ама след 90-те почна да прави некви бози...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Exclusive Преуспяваща Българка
Collapse
X
-
Ммм за жалост започваме да пробиваме на запад с тъпите бургии(свредла),които нямат и капка талант за разлика от румънските им колежки и колеги,които разбиват пазара в момента.Копираме и това е!Предпочитам оригинала макар и да не е на кирилица!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Гледах снощи в шоуто на Слави същата бездарница Лилана. Грам не кефи, едвам пее, но явно има кой да налива парички ( може би и друго ) в нея. Не знам дали я помните от ММ ТВ - беше водеща- там си беше сладка без да се прави на много оборотна кат ся. После направи дует с другата водеща - Ледено студено и накрая пропя саминка ... Бе всъщност ако можеше да пее ОК, но е срамота при толкова уникални гласове в БГ баш нея да лансират ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Immortal написа:Тя прибрана от към цици, ама колкото има - не ги крие (за Мадона говоря).Ей я на:Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mims написа:Гледах снощи в шоуто на Слави същата бездарница Лилана. Грам не кефи, едвам пее, но явно има кой да налива парички ( може би и друго ) в нея. Не знам дали я помните от ММ ТВ - беше водеща- там си беше сладка без да се прави на много оборотна кат ся. После направи дует с другата водеща - Ледено студено и накрая пропя саминка ... Бе всъщност ако можеше да пее ОК, но е срамота при толкова уникални гласове в БГ баш нея да лансират ...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар