Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Exclusive Преуспяваща Българка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Exclusive Преуспяваща Българка

http://vbox7.com/play2010566 Лилана ft. FloRida незнам как ги правят тея неща наще българи ама са много напреде
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Определено я харесвам, но и тази песен, и предната със Снуп Дог нещо не могат да ме впечатлят.

Коментар

Тоя пишман рапър не го знам какъв е, песента е много зле, за певческите възмножности на девойката да не говорим. Лилана, за да има песен и със Снооп Дог, явно има някакви други умения, които се досещате какви са
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        Тоя пишман рапър не го знам какъв е, песента е много зле, за певческите възмножности на девойката да не говорим. Лилана, за да има песен и със Снооп Дог, явно има някакви други умения, които се досещате какви са
        Е как Flo Rida в момента е супер известен, изкарва доста яки парчета, ама тая песен вярно е много зле.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да не забравяме и фолк певачката Андреа, пусна парче с Bob Sinclair.http://www.youtube.com/watch?v=WZIzGFcAyMsАбе голяма работа сме.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И песента и Лилана са много зле ! Песента със Дог и Шамаросника също беше зле.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз не го знам тоя рапър, а Лилана е егати фльорцата, бивша гимнастичка, решила да става певица! Кой я е излъгал,че има глас и може да пее!!!То не е достатъчно само да си кльощава и да си показваш гащите наляво-надясно!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                И аз не го знам тоя рапър, а Лилана е егати фльорцата, бивша гимнастичка, решила да става певица! Кой я е излъгал,че има глас и може да пее!!!То не е достатъчно само да си кльощава и да си показваш гащите наляво-надясно!
                Ммм. Да ти кажа, отвъд океана май е достатъчно.Примери колкото щеш - туй Бритни, туй Мадона, и т.н...

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Абе, да ти кажа, като го видя Лиланчето, не го слушам много-много как пее. Много сладка муцка е, а това, че е бивша гимнастичка, е предимство, според мен. А Андреа е супергрозна с тез огромни цици, които не знам по какви физически закони се побират в тялото й.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Преуспява момето,не с пеене,ама преуспява. :D
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе, като гледам рапър се става като си окачиш капак от шахта на синджир от кенеф и ги боядисаш в златисто... ... после хлапетата те имитират добре и ти ставаш "известен"... Малоумна работа.А за градския ми, кой каза, че умеел да пее?
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ах, че на Мадона пък, какво не и харесвате.Има много добри песни.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

флорида е известен наистина песента не си я бива обаче множко пари са хвърлени за тоя клип има идея с тея ботуши с тв
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

emzo написа:
                            Добри песни има, да, ама не и истински глас. Тя песента си е песен, пеенето е друга работа. Аз много не разбирам, но брат ми е професионален музикант. За такива неща слушам него. Мадона има глас колкото мен, добри композитори, добър мениджмънт и огромен PR. И цици. Туй то.

Коментар

Immortal написа:
                              emzo написа:
                              Добри песни има, да, ама не и истински глас. Тя песента си е песен, пеенето е друга работа. Аз много не разбирам, но брат ми е професионален музикант. За такива неща слушам него. Мадона има глас колкото мен, добри композитори, добър мениджмънт и огромен PR. И цици. Туй то.
                              Е че Мадона е ’прибрана’ от към цици бре...То в тая посока младото поколение се отвори.Тя просто винаги е била много провокативна. Нещо като сегашната звезда Лейди Гага.Не че ги долюбвам много много, ама МАдона има хубави песновки.Пък тая Лилана ни тя става, ни парчето й...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X