Oги, с риск да деформирам темата: Ако само при теб са проблемите трябва да започнеш от входящия спирателен кран за твоя щранг след това водомера. Ако проблемите ги имат и комшиите от долу: Проверката трябва да стане: Входящ спирателен за общия щранг, централен водомер. Имали сме случаи на задръстени цетки и спирателни кранове, които буквално "спират" водата. Това се получава след отстраняване на аварии и попадане на "боклуци" в системата. Що се касае за несменения щранг на комшията на 6-ти етаж - все едно, че вие на горните етажи нищо не сте правили. Това сечение на тръбата за, което споменаваш : не пречи да се реализира някакво налягане в системата, но дебитните стойности са ограничени и напрактика се получава така, както описваш ти. Централния кран на общия щранг и водомерът след него са собственост на ВиК ( по смисъла на Наредба 4 ) и трябва оператора да се грижи за тях, т.е. при сигнал хора от ВиК са длъжни да ревизират всичко до Ц.В. включително. Длъжни са.Що се касае за въртока на термоглавата. Той си е един обикновен върток и е разчетен да се манипулира с него по всяко едно време. На душа не го пипам ( не ми трябва корекция на зададената температура ), но на мивката в банята - всеки си настройва водата колкото и както ще...Аз си имам позиции за бръснене и за миене на зъбки :D . Вече и напипвайки си ги позиционирам...ПС: Оги, не, че цял живот не съм ползвал други батерии и са ми вършили същата работа де
Прецени си сам. Това обаче, което колегата по-горе беше постнал, като промоция. Мисля, че си струва. На снимката поне са батериите на Форма вита( тази с чучура ми е в банята). Цената е значително по-разумна. Преценката е твоя.
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар