Здравейте колеги.Харесали сме си един Fiat Punto 1.9jtd 2001г. искам да ви питам за мнението ви за тези коли,собственика ми каза,че мотора а 82 к.с.Това е линк към въпросния автомобил http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...924&f1=details ,какво би трябвало да гледам ако се стигне до покупка на този или на друг такъв модел?Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Punto 1.9jtd
Collapse
X
-
кола
кадика модели са хубави по мощен е икономичен /ако не е пипано по колата / да работи електоусилватела на волана пробвай като е запалиш да мърдаш волана на ляво/ дясно до край при СИТИ и обикновен режим Да не пуши като работи колата и ако ти хареса -гледам че е запазена пробвай с няко които има такава кола да се качи и да е покара -ако ти позволат де можеш да е закараш и до сервиз
-
Добре изглежда и цената е нормална.Като гледам надписа на капака на мотора можеш да я караш още 30тина хиляди без да сменяш ремъци - ама това си е на твоя отговорност.Виж работи ли климатика - тряба да няколко секунди да духне студено като се включи. Мотора да работи тихо и равномерно без да пуши - възможно е леко пропушване при рязко подаване на газ - това не е страшно. Важното е да не пуши БЯЛО - тогава вече е много неприятно.Сервото на волана трябва да работи и в двата режима и да не изключва при навиване на волана до край в някоя от двете посоки.Всичко друго е сравнително лесно отстранимо - все пак е кола на почти 10 години и на над 160 000км. Не може без леки забележки.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Като гледам надписа на капака на мотора можеш да я караш още 30тина хиляди без да сменяш ремъци - ама това си е на твоя отговорност.
Коментар
-
Humppa
Първо си помисли дали искаш кола с 3 врати!Никога повече няма да си купя такава кола, било и Ферари
Коментар
-
Humppa написа:Първо си помисли дали искаш кола с 3 врати!Никога повече няма да си купя такава кола, било и Ферари
Коментар
-
Humppa
Вярно, че това си е личен избор, аз по-горе не твърдя обратното!Просто давам насока за размисъл на колегата, особено ако ще му е 1-ва кола и не не твърде ориентиран.
Коментар
-
Аз харесвам коли и с 2 и 4 врати - зависи за какво се ползва.Затова моята е с 4- семейната, а на жена ми с 2 - само тя се вози, най-много да качи малкия отзад.Освен това Пунто 2 с три врати е много по красиво от това с 5. Особено задницата!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa написа:Първо си помисли дали искаш кола с 3 врати!Никога повече няма да си купя такава кола, било и ФерариEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар