Току що научих скръбната вест, че днес е починал от рак един от моите рок-идоли, Рони Джеймс Дио.Поклон пред паметта му!!!http://www.youtube.com/watch?v=szcVWTyrq_Q
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почина Рони Джеймс Дио :(
Collapse
X
-
Получих смс за новината в 1.30 снощи - станах, сипах си едно и заредих песните му в компютъра. Така посрещнах утрото...Каквото и да кажа за моя любимец все ще е малко затова просто ще сложа един цитат: "Дио е вече там - при Джими Хендрикс и Джанис Джоплин, Джон Бонъм и Кози Пауъл, Томи Болин и Стиви Рей Воон, Джим Морисън, Фреди Меркюри. Клиф Бъртън. Жоро Минчев и Бъндарака т.н. и т.н. и т.н. Там, където наистина можеш да хванеш дъгата..."VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Жалко, много жалко, макар че така може би е по-добре от живота му с рак на стомаха.Айде нека чуем ТОВА и някой пак да остроумничи, че е кинта и шестдесет и три."Two eyes from the eastIt’s the angel or the beastAnd the answer lies betweenthe good and bad".:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
-
"Дио е вече там - при Джими Хендрикс и Джанис Джоплин, Джон Бонъм и Кози Пауъл, Томи Болин и Стиви Рей Воон, Джим Морисън, Фреди Меркюри. Клиф Бъртън. Жоро Минчев и Бъндарака т.н. и т.н. и т.н. Там, където наистина можеш да хванеш дъгата..."[/quote]ЕВАЛА! Сутринта си пуснах Стар фм и тъкмо се накефих че ми пуснаха Heaven and hell! http://www.youtube.com/watch?v=PuVKVGC8vFkИ след като си изпях песничката... Разбрах и че е починал и ................Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Много покъртителна новина....и аз сега научавам. Музиката му винаги ще си остане жива. Мир на праха му! www.youtube.com/watch?v=64coD-rx9sk m/Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Humppa написа:Не знам защо, но сега слушам песи на Дио в ютуб и вбокс7, а очите се пълнят със сълзи... ;(
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар