Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почина Рони Джеймс Дио :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почина Рони Джеймс Дио :(

Току що научих скръбната вест, че днес е починал от рак един от моите рок-идоли, Рони Джеймс Дио.Поклон пред паметта му!!!http://www.youtube.com/watch?v=szcVWTyrq_Q

Не, не, не - стига бе! Не може да бъде!http://www.youtube.com/watch?v=mGj6C...eature=related

Коментар

Верно ли тва бе? Баси много жалко.Това е един от най-любимите ми изпълнители.Fuck!!!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Получих смс за новината в 1.30 снощи - станах, сипах си едно и заредих песните му в компютъра. Така посрещнах утрото...Каквото и да кажа за моя любимец все ще е малко затова просто ще сложа един цитат: "Дио е вече там - при Джими Хендрикс и Джанис Джоплин, Джон Бонъм и Кози Пауъл, Томи Болин и Стиви Рей Воон, Джим Морисън, Фреди Меркюри. Клиф Бъртън. Жоро Минчев и Бъндарака т.н. и т.н. и т.н. Там, където наистина можеш да хванеш дъгата..."
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Помня как изтърквах плочата, незнайно как промъкнала се през желязната завеса, ден и нощ. Наистина скръбна вест.Почивай в мир, Дио.

Коментар

Жалко, много жалко, макар че така може би е по-добре от живота му с рак на стомаха.Айде нека чуем ТОВА и някой пак да остроумничи, че е кинта и шестдесет и три."Two eyes from the eastIt’s the angel or the beastAnd the answer lies betweenthe good and bad"
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Един от най-добрите гласове на своето поколение!Почивай в мир!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

В такива моменти няма какво особено да се каже.Rainbow - Temple of the King

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Лоша новина!Всички ще те помним, Рони!WE ROCK!

Коментар

Тъжна новина! Рони ще живее винаги в сърцата ни!
                    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

"Дио е вече там - при Джими Хендрикс и Джанис Джоплин, Джон Бонъм и Кози Пауъл, Томи Болин и Стиви Рей Воон, Джим Морисън, Фреди Меркюри. Клиф Бъртън. Жоро Минчев и Бъндарака т.н. и т.н. и т.н. Там, където наистина можеш да хванеш дъгата..."[/quote]ЕВАЛА! Сутринта си пуснах Стар фм и тъкмо се накефих че ми пуснаха Heaven and hell! http://www.youtube.com/watch?v=PuVKVGC8vFkИ след като си изпях песничката... Разбрах и че е починал и ................
                      Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                      Jim Morrison

Коментар

Много покъртителна новина....и аз сега научавам. Музиката му винаги ще си остане жива. Мир на праха му! www.youtube.com/watch?v=64coD-rx9sk m/
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Не знам защо, но сега слушам песи на Дио в ютуб и вбокс7, а очите се пълнят със сълзи... ;(

Коментар

ай стига се превземахте за майкъл джексън не ревахте десетки българи си отиват всеки ден ама ... тия па теми никога не съм ги разбирал
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Humppa написа:
                              Не знам защо, но сега слушам песи на Дио в ютуб и вбокс7, а очите се пълнят със сълзи... ;(
                              Аналогично, ма не смеех да го напиша...П.П. За Майкъл Джексън не се трогнах особено, ама за сметка на това пък на жената й беше гадно.Пък днес ме пита - Кой е тоз Рони Джеймс Дио? ... Въпрос на вкус.

Коментар

Working...
                              X