Извинете за спама, все съм се нагледал на првопис, ама за първи път виждам дума "шчупил" ИнцЕдента не го броим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неприятна случка от тази нощ - пробит резервоар
Collapse
X
-
Meril написа:ogi28b написа:Винаги ме е малко страх, когато напълня догоре. Едно, че ще си източат 55-60 литра нафта, но по-лошото е че ще се ядосам, ще изгубя известно време и нерви, и допълнителни финанси за ремонта. Дано повече никога да не прочетем за подобна случка в нито един форум!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kostov написа:Това ми прилича на един стар номер-кофа със заварен шип-слагаш под резервоара,натискаш колата надолу,в резултат на което резервоара е пробит и каквото има изтича в кофата/и извън нея,ако е повече/.Съжалявам,колега-кофти тръпка.За жалост,обаче,това е действителността в БГ.А този/тези/да им счупиш ръчичките е малко!
Коментар
-
николофф написа:kostov написа:Това ми прилича на един стар номер-кофа със заварен шип-слагаш под резервоара,натискаш колата надолу,в резултат на което резервоара е пробит и каквото има изтича в кофата/и извън нея,ако е повече/.Съжалявам,колега-кофти тръпка.За жалост,обаче,това е действителността в БГ.А този/тези/да им счупиш ръчичките е малко!Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
fiat_fan написа:николофф написа:kostov написа:Това ми прилича на един стар номер-кофа със заварен шип-слагаш под резервоара,натискаш колата надолу,в резултат на което резервоара е пробит и каквото има изтича в кофата/и извън нея,ако е повече/.Съжалявам,колега-кофти тръпка.За жалост,обаче,това е действителността в БГ.А този/тези/да им счупиш ръчичките е малко!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Plastex написа:Много е високо тая дупка за точене... Прилича ми на ударено в някое стърчащо желязо при заден, може и да греша.
Коментар
-
ilkor написа:Plastex написа:Много е високо тая дупка за точене... Прилича ми на ударено в някое стърчащо желязо при заден, може и да греша.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар