sachma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майка на 62 години????
Collapse
X
-
Lane Staley, това да му е проблема на това дете Мен ме спукваха от бой в долните класове в училище И какво от това?!??! Сега си пия пиенето, пуша си пурата (от време на време), пък същите ония дето ме биеха - блъскат по строежи и мъкнат тухли и киреч За донорската яйцеклетка вероятно сте прави. Не съм запознат (все още) с проблема с намирането им - и дано не стигнем до там...
Коментар
-
Оффф, изчетох цялата тема и като че ли мнението ми най-много се доближава до това на Имортал. Въпреки всичко мисля, че 62г. е малко прекалено.Така или иначе раждането на децата е вече факт, не виждам защо трябва да спорим толкова? Ако имаше референдум "за и против" раждането в преклонна възраст - съм съгласна да "разтягаме локуми", но при свършен факт??Родени били в 7 месец, и какво от това? Колко жени раждат в седмия по стечение на обстоятелствата? Колко манекенки раждат в седмия умишлено, за да не си развалят фигурата, защото в последните месеци се качват най-много килограми?Колко жени раждат децата си и после ги захвърлят в домове???Колко жени в "нормална" детеродна възраст раждат деца с увреждания?Колкото до трудното намиране на яйцеклетки - това е въпрос на време, само да се усетят жените с по-ниски доходи и ще видите какво ще стане! Имам приятелка, която си продава яйцеклетките в Гърция.А ако приемат и закона за сурогатното майчинство...такова мазало ще настане...Ганчо, ти много си се измъчил, милият, докато направиш сина си, жив да те ожали човек!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ирка, тук говорим за донорство - самата дума означава, че е безвъзмездно.Да не мислиш ,че това е безопасно нещо?За да дариш, парво минаваш през хормонална стимулация, която съвсем не е безврадна за жената.Аз като жена с проблем се замислам дал и и защо да се стимулирам, а стимулацията само заради пари е един вид доста висок риск за здравето на даряващата жена.За суроготството е др. тема, няма да я засягам.За сетен път се увеждавам ,че хората, които не са имали репродуктивен проблем изобщо не знаят за какво става въпрос.Против съм и за секциото по желание, не ,че някой ме пита.
Коментар
-
ravi написа:Ирка, тук говорим за донорство - самата дума означава, че е безвъзмездно.Да не мислиш ,че това е безопасно нещо?За да дариш, парво минаваш през хормонална стимулация, която съвсем не е безврадна за жената.Аз като жена с проблем се замислам дал и и защо да се стимулирам, а стимулацията само заради пари е един вид доста висок риск за здравето на даряващата жена.За суроготството е др. тема, няма да я засягам.За сетен път се увеждавам ,че хората, които не са имали репродуктивен проблем изобщо не знаят за какво става въпрос.Против съм и за секциото по желание, не ,че някой ме пита.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ДОбре бе беше ли нужно да изпишете 7 страници писания за някаква женица която просто иска да има деца.....ТОлкова ли си нямате други грижи на главата, вярно това е форум тук това се прави но все пак....Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
ravi написа:Ирка, тук говорим за донорство - самата дума означава, че е безвъзмездно.Да не мислиш ,че това е безопасно нещо?За да дариш, парво минаваш през хормонална стимулация, която съвсем не е безврадна за жената.Аз като жена с проблем се замислам дал и и защо да се стимулирам, а стимулацията само заради пари е един вид доста висок риск за здравето на даряващата жена.За суроготството е др. тема, няма да я засягам.За сетен път се увеждавам ,че хората, които не са имали репродуктивен проблем изобщо не знаят за какво става въпрос.Против съм и за секциото по желание, не ,че някой ме пита.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
batabit написа:ДОбре бе беше ли нужно да изпишете 7 страници писания за някаква женица която просто иска да има деца.....ТОлкова ли си нямате други грижи на главата, вярно това е форум тук това се прави но все пак....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ravi написа:Ирка, тук говорим за донорство - самата дума означава, че е безвъзмездно.Да не мислиш ,че това е безопасно нещо?За да дариш, парво минаваш през хормонална стимулация, която съвсем не е безврадна за жената.Аз като жена с проблем се замислам дал и и защо да се стимулирам, а стимулацията само заради пари е един вид доста висок риск за здравето на даряващата жена.За суроготството е др. тема, няма да я засягам.За сетен път се увеждавам ,че хората, които не са имали репродуктивен проблем изобщо не знаят за какво става въпрос.Против съм и за секциото по желание, не ,че някой ме пита."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ганчо, ти много си се измъчил, милият, докато направиш сина си, жив да те ожали човек!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Женшен73 абсолютно не мога да се съглася с това 90% от тези проблеми имат елементарни природни решенияако това беше истина никой нямаше да се подлага на инвитро. Обясних го просто няма безвредна стимулация с хормони.Инвитрото се разви много през последните 10-ина години и дано не съм права в това, което ще напиша, но пловодете от тези стимулации ще си ги берем след някоя и друга година. Включвам и себе си в това число.И още нещо, което ти явно не допускаш, но проблемите при мъжете са точно толкова , колкото и при жените.Има и случаи кагато и при двамата има проблеми.Не желая да ми казваш ,че жена, на която са махнати тръбите оперативно , ще забременее нормално със спокоен живот, силна храна и секс.Ирка, естествено ,че имаш право да си изказваш мнението и аз го изчетох , не съм го подминала.ntodorov благодаря.
Коментар
-
Оперативно отстранените фалопиеви тръби определено са сериозна пречка за забременяване... В повечето случаи мъжете без да осъзнаваме сме причината за бездетието - най-вече от мъжка гордост "Как, не може аз да съм безплоден" и отказът от изследвания и лечение. Според теб, ако жена, която е с понижени нива на женски хормони и цикълът и е на 45-60 дни - как се лекува освен с допълнителни такива??? Хормалните интервенции биха били вредни ако се правят без лекарски контрол. Когато комбинацията от лекарска небрежност, родителска неинформираност и/или незаинтересованост се комбинират се получават неприятните ефекти на безплодието.Ще ти дам пресен пример с моята половинка - преди бременноста и раждането беше жизнерадостен и позитивен човек с постоянно тегло от около 44кг. След като роди - килограмите и скочиха до 69, а самата тя изпадаше в необясними пристъпи на липса на настроение и/или само негативно такова. Оказа се, че има нива на 2 от важните хормони ПОД прага за нейната възраст/килограми/пол. В момента коригираме, но се очертава пожиезнена хормонална терапия (не стимулация, защото явно нейните жлези са увредени по една или друга причина. Всичко това се прояви СЛЕД раждането.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Най-странонто е ,че и с такъв цикъл има забременели жени.Бременността по принцип променя изцяло хормоналният баланс в организма.Стимулацията за инвитро е доста по-силно от тази, за която говориш ти.А за мъжкият стерилитет хич и не ми се подхваща. Тук повечето са мъже, затова ще се обърна към всички с молба ако в някое семейство има проблем , не се дърпайте от вас се иска само 1 спермограма като начало.Цигарите оказват ужасно негативно въздействе в/у вас.Приключвам темата, защото излязохме от идеята на същинската тема, за което се извинявам.
Коментар
-
Абсолютно съм съгласен, трябва да се започне от спремограма, НО...задължително на две места, проверени. Във Варна е практика масово да се казва като резултат от спремограмата ’Охоооо, няма шанс...инвитро, дай сега тез пари’. Доктора нищо не рискува, и да забременее жената след като мъжа са го обявили за стерилен доктора само ще свие рамене и ще каже ’Божа работа!’. Тъй че негативни резултати се проверяват пак и пак и на различни места и пак и пак.
Коментар
-
ravi написа:Тук повечето са мъже, затова ще се обърна към всички с молба ако в някое семейство има проблем , не се дърпайте от вас се иска само 1 спермограма като начало.Цигарите оказват ужасно негативно въздействе в/у вас.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар