И аз гледах репортажа снощи.Не ми се вижда нормално това,както и жената доколкото я дадоха също не ми се видя съвсем нормална,сложила и 1 тон червило да изглежда по млада.А децата,особенно по малкото изглеждаха много зле и това се е знаело че ще е така.Ама 500 гр. няма и как да е иначе.Като гледам и двете деца са в кувьоз което автоматично ако оцелеят ги прави да имат проблеми със зрението цял живот.Единственото положително в цялата работа е ,че както каза някой вероятно жената има жилище и пари спестявани цял живот и ще остави на децата апартамента и парите си,дори и да почине когато те са примерно на 10-15 години.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майка на 62 години????
Collapse
X
-
ntodorov написа:Сега съм на 40 - щерката е на 5 годинки ( да е жива и здрава), но си мисля, че сме се качили в последния вагон на отминаващия влак.Humppa написа:Но сме много мнителни тук, по страниците на форума. Който от автомобилен за съжаление вече го обърнахме на махленски клюкарник с елементи на морал....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Yavor написа:Женшене, не искам да споря с тебе.Само ще попитам - ти новината ГЛЕДА ли я?Или само я прочете някъде.Ако не си - гледай я в сайта на БТВ и тогава да говорим.Тая психиатърка само като я гледам е по изпркала от половината от пациентите си...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Plastex написа:ntodorov написа:Сега съм на 40 - щерката е на 5 годинки ( да е жива и здрава), но си мисля, че сме се качили в последния вагон на отминаващия влак.Humppa написа:Но сме много мнителни тук, по страниците на форума. Който от автомобилен за съжаление вече го обърнахме на махленски клюкарник с елементи на морал....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз отношение няма да взема. Само ще ви кажа че с жена ми сме "успешни клиенти", така да се каже, на тази клиника. Лекарите и лично шефката на клиниката са всичко друго, но не и комерсиални "типове", както се прокрадва в много коментари не само тук, но и по медиите. Винаги, когато имам път към Плевен, се отбивам в клиниката и винаги съм се чувствал като у дома си. Отношението на хората там те предразполага. И не е заради няколкото хилядарки, които сме оставили - то се вижда в очите на хората как ни се радват, когато ни видят. Аз, заедно с жена ми, се радваме на успеха на клиниката, а и се радваме за тази жена, абстрахирайки се от външния й вид, който и на мен не ми харесва, но не можем по него да съдим за хората.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Много взехме да лъжем природата, а тя си има строги закони и ще ни накаже. Лъжем я навсякъде и във всичко. Правим ГМО и всякакви ungodly уродливи творения за да можем да се изхранваме и в Азия да продължават да се плодят като зайци. Преди е имало гладове и болести и светът се е разтоварвал от "излишното бреме" по естествен път. Сега не е така. Сега човек се прави на създател и клонира живи същества. И запложда баби. Не върви на добре човечеството.Не ме разбирайте погрешно, не съм някакъв фанатично набожен маниак. Но човек прави противоестествени неща. Водим полов живот от момента на полова зрялост, само че си пазим жените да не забременеят - т.е. пак лъжем природата. И после на 30-40 години искаме да имаме деца. Само че природата вече е излъгана и често не се получава. Разбира се, проблемът за бездетието при много двойки е много по-сложен, но човешката намеса е от основна важност - родителите ни и прадедите ни не са се сблъсквали с подобни проблеми толкова често колкото ние. Защото са живели по-естествено.И няма нищо по-хубаво от това една двойка на 20-30-40 години, която си няма деца, да получи помощ от съвременната медицина и щастливо да си отгледа поколение. Защото децата са може би най-важното в живота ни. Малцина са родени айнщайновци, които ще оставят трайна диря след себе си или ще се запомнят от някого. Ако не оставят дори и поколение, какво са оставили след себе си? Предполагам много боли, защото проблемът вече е масов и са засегнати множество интелигентни и достойни хора. Но заплождане на 60-70 години - поредната противоестествена човешка простотия. Много колеги вече коментираха защо и аз съм напълно съгласен с тях. Хайде стига съм проповядвал И пожелавам на всички семейно щастие и деца...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
snake написа:Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Изчетох цялата тема, гледах и репортажа снощи.Какво да кажа?Аз и жена ми сме от хората, които вече повече от 10 години се борим с проблема с бездетието, засега неуспешно, но не сме се отказали. Аз наближавам 40 (на 38 и кусур съм), жена ми е 5 години по-млада. Имаме една бременност със спонтанен аборт преди 5 години и толкова. Гледам тука някои са сложили горна граница 35 години... Мисля, че малко сте ни подценили нас, над 35-годишните бе. Аз се имам все още за младеж Бившият ми шеф сега е на 61 и има 3 годишен син. Значи за него е нормално и има стотици като него, а като е жена - не може?Нямала да може да даде всичко за възпитанието на децата си? Знаете ли моят баща - като съм се родил е бил на 23 - какво е дал за моето възпитание? Нищо! Развел се е с майка ми като съм бил на по-малко от годинка и ме потърси за пръв път през живота ми като влизах в казармата на 21 години.Майка ми и вторият й съпруг родиха брат ми когато майка ми беше на 37, а мъжът й на 45. По нормален път. И брат ми сега е и възпитан, и образован.И на мен ми се стори малко странно снощи, това бабе да има бебе - видях я и как изглежда... Дори преди да прочета темата бях като че ли по-скоро против нея. Но след като прочетох абсурдните мнения на някои иначе уважавани от мен колеги си мисля, че сте доста крайни. Бе жената е създала живот бе! Живот! Не е убила някой, че да я съдите!Помислете малко!!!
Коментар
-
Immortal написа:Бе жената е създала живот бе! Живот! Не е убила някой, че да я съдите!Помислете малко!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Бе жената е създала живот бе! Живот! Не е убила някой, че да я съдите!Помислете малко!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lane Staley написа:Immortal написа:Бе жената е създала живот бе! Живот! Не е убила някой, че да я съдите!Помислете малко!!!
Коментар
-
Lane Staley написа:snake написа:Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Само ще отбележа, че това, че един човек е да речем в нормална, общоприета детеродна възраст, не му дава по-голямо право да бъде щастлив и няма никакви гаранции, че неговите деца ще бъдат по-добре възпитани и ще се радват на по-добър живот от децата на тази 62-годишна майка.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
snake написа:Нещата са прекалено лични, за да ги обсъждаме. Това е мнението ми. Не ми се влиза в подробности и спорове, не и по такава тема. Само ще отбележа, че това, че един човек е да речем в нормална, общоприета детеродна възраст, не му дава по-голямо право да бъде щастлив и няма никакви гаранции, че неговите деца ще бъдат по-добре възпитани и ще се радват на по-добър живот от децата на тази 62-годишна майка.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар