"Рекордът" май е заради инвитрото, т.е. зачеването не е случайно, даже напротив. Като първи проблем е това, че децата са недоносени и ги грозят сериозни здравословни проблеми, така обясни израждащият, мисля.
Бабето си е бабе- може да е колкото си иска изперкало. Много по-голям идиот е тоя, който е решил, че е подходяща за инвитро. Дано няма последствия за децата, но това, което казаха за тяхното състояние е доста обезпокояващо. За мен това е проява на много лош вкус - инвитро на възрастна жена, за която ще е много проблемно да изгледа децата до пълнолетие, дано е жива и здрава до тяхното пълнолетие, но в сегашните условия се изисква и да си работоспособен, или дай боже с прилични приходи от наеми Ако бабата е собственичка на много имоти и е решила да се напъне и да ги остави в "свои" ръце е намерила начина, ако ще чака на пенсия, за да ги гледа е по-добре да ги остави на тоя, който е решил да я включи за инвитро... Да, хората сме жестоки, като обсъждаме чужди решения и съдби, но животът е много по-жесток от нас.
Не съм чел цялата тема, но не виждъм къде е проблема в тази новина! Всеки е свободен да прави каквото си иска. Щом женичката е решила на едиколкоси години да става майка и щом съвременната медицина може да и помогне - няма проблеми!Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!
Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!
"Състоянието на по-едрото бебе днес е стабилно, но има голям риск за живота на 500-грамовото момиченце, казаха медиците." Според теб здравето на децата е нещо маловажно?
Това "Всеки е свободен да прави каквото си иска" включва дори и застрашаване на здравето и живота на трети лица. Но да не забравяме, че всеки после ни носи кръста! Т.е. всеки си носи последствията за своето действие или бездействие!Всъщност за какво е този спор? За бъдещето на детето, за факта, че 62-годишна е станала майка? Или просто за спора?Нито знаем какво пе преживяла тази жена през своя живот, нито знаем през какво е минала докато вземе това решение, с колко затворени врати се е борила заради възрастта си и желанието й да стане майка... Не, не знаем нищо за това, нали?Но сме много мнителни тук, по страниците на форума. Който от автомобилен за съжаление вече го обърнахме на махленски клюкарник с елементи на морал....
Женицата е превъртяла. Горките деца. И Женшене, не разбирам връзката между ддото със СУВ-а и дъртата кошница дето ражда на 62. Че тя вече взела-дала бе човек, на какво и кога ще ги научи тези деца? Какво ги чака?И в случая не важи приказката, че всеки си носи кръста, защото тези деца нямат вина и ще носят кръста на една луда жена.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Едва ли сме ние хорато, които решаваме, но и аз не го намирам за нормално. Това, което запомних от репортажа беше приблизително "Радвам се, че успях да постигна тази своя мечта"... Чудя се какво биха запомнили(да са живи и здрави) бебенцата от майка си. В добрия случай когато са първи клас, тя ще е на около 70, какво остава за по-натам. До колкото казаха в репортажа, няма съпруг или близки, кой би гледал ако се случи нещо, дори само да се разболее жената...
Напълно съм съгласен. Първата ми мисъл беше тази. Природните закони са по-силни от мечтите ни...Иначе - Да, ние не сме съдници, но здраво мислещ човек не би направил това в залеза на живота си оставяйки след себе си две дечица ей така на нищото...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Пуснах тази тема с единствената идея да изразя възмущението си от неадекватното,според мен,решение на лекарския екип да се върже на решението на една жена да реализира мечтата,която има "от няколко месеца".Не напразно тя е била връщана от доста други места преди това.Все пак лекарите трябва да се грижат за човешкото здраве,нали?
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.
Казвам се Андрей Василев,от град Разград на 35 години,баща на две деца.Имам и снимка във темата "Кой кой е..."
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Казвам се Андрей Василев,от град Разград на 35 години,баща на две деца.Имам и снимка във темата "Кой кой е..."
Нямам предвид конкретно никого. Всички ние не сме идеални и не можем да сме съдници, просто не е редно. Всеки може да бъде посочен с пръст и другите (тълпата, форумът, защитаващите някаква "кауза" във ФБ и т.н.) да решат: "Ти си такъв и онакъв, нямаш право на еди какво си".
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Пичове, пожелавам ВИ на всички ВАС НИКОГА да не се зачудите що така не става дятито.Все така плодовити да сте и до пенсия!
Изживял съм го. Десет години се борихме неистово. Успяхме. Слава богу :D . Но...знаехме, че изпускахме влака. Природата е по-силна от желанията ни за съжаление. За времето в, което се борихме опознах мъката и на други семейства, а те са много, много, а до преди 6-7 години Държавенцето нехаеше за бездетните ( тогава над 150 000 семейства )...Въпреки това всичко си има граници. Бяхме решили - да осиновяваме и не за нещо друго, а за да изпреварим времето и да дадем на детето това от, което се нуждаеше докато сме живи и здрави. Това бяха мислите и притесненията ни. Сега съм на 40 - щерката е на 5 годинки ( да е жива и здрава), но си мисля, че сме се качили в последния вагон на отминаващия влак.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Женшене, не искам да споря с тебе.Само ще попитам - ти новината ГЛЕДА ли я?Или само я прочете някъде.Ако не си - гледай я в сайта на БТВ и тогава да говорим.Тая психиатърка само като я гледам е по изпркала от половината от пациентите си. Явно на тия деца ще има даде перфектно възпитание и старт в живота....Както по-рано писах - децата са радост, но и отговорност. Защото всеки манго може да произвежда чавета - я се интегрират, я живеят като цигани, каквито всъщност са.Смятам разбра какво искам да кажа.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар