DEYAN IYI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майка на 62 години????
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Humppa
Не съм чел цялата тема, но не виждъм къде е проблема в тази новина! Всеки е свободен да прави каквото си иска. Щом женичката е решила на едиколкоси години да става майка и щом съвременната медицина може да и помогне - няма проблеми!Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!
Коментар
-
Humppa написа:Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Това "Всеки е свободен да прави каквото си иска" включва дори и застрашаване на здравето и живота на трети лица. Но да не забравяме, че всеки после ни носи кръста! Т.е. всеки си носи последствията за своето действие или бездействие!Всъщност за какво е този спор? За бъдещето на детето, за факта, че 62-годишна е станала майка? Или просто за спора?Нито знаем какво пе преживяла тази жена през своя живот, нито знаем през какво е минала докато вземе това решение, с колко затворени врати се е борила заради възрастта си и желанието й да стане майка... Не, не знаем нищо за това, нали?Но сме много мнителни тук, по страниците на форума. Който от автомобилен за съжаление вече го обърнахме на махленски клюкарник с елементи на морал....
Коментар
-
Женицата е превъртяла. Горките деца. И Женшене, не разбирам връзката между ддото със СУВ-а и дъртата кошница дето ражда на 62. Че тя вече взела-дала бе човек, на какво и кога ще ги научи тези деца? Какво ги чака?И в случая не важи приказката, че всеки си носи кръста, защото тези деца нямат вина и ще носят кръста на една луда жена.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
vital написа:Едва ли сме ние хорато, които решаваме, но и аз не го намирам за нормално. Това, което запомних от репортажа беше приблизително "Радвам се, че успях да постигна тази своя мечта"... Чудя се какво биха запомнили(да са живи и здрави) бебенцата от майка си. В добрия случай когато са първи клас, тя ще е на около 70, какво остава за по-натам. До колкото казаха в репортажа, няма съпруг или близки, кой би гледал ако се случи нещо, дори само да се разболее жената...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Пуснах тази тема с единствената идея да изразя възмущението си от неадекватното,според мен,решение на лекарския екип да се върже на решението на една жена да реализира мечтата,която има "от няколко месеца".Не напразно тя е била връщана от доста други места преди това.Все пак лекарите трябва да се грижат за човешкото здраве,нали?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
snake написа:Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:snake написа:Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
jenshen73 написа:Пичове, пожелавам ВИ на всички ВАС НИКОГА да не се зачудите що така не става дятито.Все така плодовити да сте и до пенсия!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
fiatmaniak написа:И това не е рекорд, по новините казаха че най-възрастната майка в света е няква индийка на 70 години.На къде е тръгнал тоя свят не знам.Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Женшене, не искам да споря с тебе.Само ще попитам - ти новината ГЛЕДА ли я?Или само я прочете някъде.Ако не си - гледай я в сайта на БТВ и тогава да говорим.Тая психиатърка само като я гледам е по изпркала от половината от пациентите си. Явно на тия деца ще има даде перфектно възпитание и старт в живота....Както по-рано писах - децата са радост, но и отговорност. Защото всеки манго може да произвежда чавета - я се интегрират, я живеят като цигани, каквито всъщност са.Смятам разбра какво искам да кажа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар