Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майка на 62 години????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DEYAN IYI написа:
    "Рекордът" май е заради инвитрото, т.е. зачеването не е случайно, даже напротив. Като първи проблем е това, че децата са недоносени и ги грозят сериозни здравословни проблеми, така обясни израждащият, мисля.
    Бабето си е бабе- може да е колкото си иска изперкало. Много по-голям идиот е тоя, който е решил, че е подходяща за инвитро. Дано няма последствия за децата, но това, което казаха за тяхното състояние е доста обезпокояващо. За мен това е проява на много лош вкус - инвитро на възрастна жена, за която ще е много проблемно да изгледа децата до пълнолетие, дано е жива и здрава до тяхното пълнолетие, но в сегашните условия се изисква и да си работоспособен, или дай боже с прилични приходи от наеми Ако бабата е собственичка на много имоти и е решила да се напъне и да ги остави в "свои" ръце е намерила начина, ако ще чака на пенсия, за да ги гледа е по-добре да ги остави на тоя, който е решил да я включи за инвитро... Да, хората сме жестоки, като обсъждаме чужди решения и съдби, но животът е много по-жесток от нас.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Не съм чел цялата тема, но не виждъм къде е проблема в тази новина! Всеки е свободен да прави каквото си иска. Щом женичката е решила на едиколкоси години да става майка и щом съвременната медицина може да и помогне - няма проблеми!Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!

Коментар

Humppa написа:
        Защо се възмущавате от тази вест? По добре майките да са на 62 години, отколкото на 11!
        "Състоянието на по-едрото бебе днес е стабилно, но има голям риск за живота на 500-грамовото момиченце, казаха медиците." Според теб здравето на децата е нещо маловажно?
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Не, хич не е малковажно! Не я знаех тази подробност!

Коментар

Humppa написа:
            Всеки е свободен да прави каквото си иска.
            Ако с действията си не застрашава здравето и живота на трети лица,в случая децата.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Това "Всеки е свободен да прави каквото си иска" включва дори и застрашаване на здравето и живота на трети лица. Но да не забравяме, че всеки после ни носи кръста! Т.е. всеки си носи последствията за своето действие или бездействие!Всъщност за какво е този спор? За бъдещето на детето, за факта, че 62-годишна е станала майка? Или просто за спора?Нито знаем какво пе преживяла тази жена през своя живот, нито знаем през какво е минала докато вземе това решение, с колко затворени врати се е борила заради възрастта си и желанието й да стане майка... Не, не знаем нищо за това, нали?Но сме много мнителни тук, по страниците на форума. Който от автомобилен за съжаление вече го обърнахме на махленски клюкарник с елементи на морал....

Коментар

Женицата е превъртяла. Горките деца. И Женшене, не разбирам връзката между ддото със СУВ-а и дъртата кошница дето ражда на 62. Че тя вече взела-дала бе човек, на какво и кога ще ги научи тези деца? Какво ги чака?И в случая не важи приказката, че всеки си носи кръста, защото тези деца нямат вина и ще носят кръста на една луда жена.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vital написа:
                    Едва ли сме ние хорато, които решаваме, но и аз не го намирам за нормално. Това, което запомних от репортажа беше приблизително "Радвам се, че успях да постигна тази своя мечта"... Чудя се какво биха запомнили(да са живи и здрави) бебенцата от майка си. В добрия случай когато са първи клас, тя ще е на около 70, какво остава за по-натам. До колкото казаха в репортажа, няма съпруг или близки, кой би гледал ако се случи нещо, дори само да се разболее жената...
                    Напълно съм съгласен. Първата ми мисъл беше тази. Природните закони са по-силни от мечтите ни...Иначе - Да, ние не сме съдници, но здраво мислещ човек не би направил това в залеза на живота си оставяйки след себе си две дечица ей така на нищото...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Пуснах тази тема с единствената идея да изразя възмущението си от неадекватното,според мен,решение на лекарския екип да се върже на решението на една жена да реализира мечтата,която има "от няколко месеца".Не напразно тя е била връщана от доста други места преди това.Все пак лекарите трябва да се грижат за човешкото здраве,нали?
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

snake написа:
                        Аз не съм религиозен. Но намирам за кощунствено някой да разсъждава, и то скрил се зад удобната анонимност на интернет, за правото на друг човек да има деца.
                        Казвам се Андрей Василев,от град Разград на 35 години,баща на две деца.Имам и снимка във темата "Кой кой е..."

Коментар

avvasilev написа:
                          snake написа:
                          Казвам се Андрей Василев,от град Разград на 35 години,баща на две деца.Имам и снимка във темата "Кой кой е..."
                          Нямам предвид конкретно никого. Всички ние не сме идеални и не можем да сме съдници, просто не е редно. Всеки може да бъде посочен с пръст и другите (тълпата, форумът, защитаващите някаква "кауза" във ФБ и т.н.) да решат: "Ти си такъв и онакъв, нямаш право на еди какво си".
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

jenshen73 написа:
                            Пичове, пожелавам ВИ на всички ВАС НИКОГА да не се зачудите що така не става дятито.Все така плодовити да сте и до пенсия!
                            Изживял съм го. Десет години се борихме неистово. Успяхме. Слава богу :D . Но...знаехме, че изпускахме влака. Природата е по-силна от желанията ни за съжаление. За времето в, което се борихме опознах мъката и на други семейства, а те са много, много, а до преди 6-7 години Държавенцето нехаеше за бездетните ( тогава над 150 000 семейства )...Въпреки това всичко си има граници. Бяхме решили - да осиновяваме и не за нещо друго, а за да изпреварим времето и да дадем на детето това от, което се нуждаеше докато сме живи и здрави. Това бяха мислите и притесненията ни. Сега съм на 40 - щерката е на 5 годинки ( да е жива и здрава), но си мисля, че сме се качили в последния вагон на отминаващия влак.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

fiatmaniak написа:
                              И това не е рекорд, по новините казаха че най-възрастната майка в света е няква индийка на 70 години.На къде е тръгнал тоя свят не знам.
                              казаха в бг не по света
                              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                              Jim Morrison

Коментар

Женшене, не искам да споря с тебе.Само ще попитам - ти новината ГЛЕДА ли я?Или само я прочете някъде.Ако не си - гледай я в сайта на БТВ и тогава да говорим.Тая психиатърка само като я гледам е по изпркала от половината от пациентите си. Явно на тия деца ще има даде перфектно възпитание и старт в живота....Както по-рано писах - децата са радост, но и отговорност. Защото всеки манго може да произвежда чавета - я се интегрират, я живеят като цигани, каквито всъщност са.Смятам разбра какво искам да кажа.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X