Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майка на 62 години????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

naskobg написа:
    jenshen73 написа:
    Жената е достатъчно зряла за да вземе това решение..........
    Повече от зряла бих казал, даже малко презряла
    jenshen73 написа:
    ............Хора, спрете да мислите с 4те си гънки, ползвайте още няколко, моля ви!
    Аз лично мисля с повечко гънки и мисля, че това не е нормално.
    От каквато и страна да погледна за мен това не е нормално..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Абе толкоз не ревахте у тоя форум като куче изяде дете, не ревахте и толкоз много, когато 11-12-13-14 годишни раждат (едното беше и българче даже), но щом си на 62 - значи ставаш само да мреш!Приятели, както казах - желая ви всичко най-най-най, но се надявам да не станете като дядото с копанката от приказката... (който не я знае - е зациклил на 4та гънка)... Не забравяйте - всички сме тръгнали в една посока - никой не може се върне. Някои от нас са семейни, някои - разведени с деца, а трети - нивга не са се замисляли, а може и да не успеят да се задомят/размножат. Не хвърляйте камък, ако сте грешници!Опитвам се да ви накъдря петата гънка, но уви, явно е яко зор...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Майка на 62 години????

jenshen73 написа:
        avvasilev написа:
        Жена на тази възраст не е ли за освидетелстване,ако почне да я избива на майчинство???И лекарите не трябва ли да мислят за бъдещето на детето,а не само за медийната слава?Възмутен съм е**си!!!!
        Що, какво лошо има? Или предпочиташ да гледа 10 кучета вместо дете?
        не котки :D :D :D Сега сериозно - когато жената разхожда децата всички ще и викат "а внучетата ли"Ами недай си боже жената почине нали ще ги остави сираци децата (То не се знае кой колко че живее ама)Като цяло съм против без да съм тесногръд,най вече за бъдещето на децата...
        Fiat fen

Коментар

Мисля,че успявам да използвам повече от четири мозъчни гънки наведнъж Разсъждавам трезво:Аз съм на 35,а съпругата ми на 33 и на нас ни идва трудничко отглеждането на две деца,въпреки помощта на баби и лели.При това имаме постоянни и доста прилични доходи за нашия л****н град.Сама жена на 62 год. обрича тези деца на...И аз не знам точно на какво бъдеще могат те да се надяват.Желая всичко добро на майката и децата,не ме разбирайте погрешно,но баба ми почина на 72 години...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Колега Василев, ти си на 35 и имаш 2 деца? И ти е трудно да ги гледаш? Ми що ги направи бе? Що не спря след второто да хвъргаш вътре?Извинявай, не се заяждам, просто задавам резонно възникнали въпроси върху твоето мнение. Това означава, че един ден, когато родителите ви остареят достатъчно, че да имат нужда от грижи (4 броя родители, станали като деца) ще кажеш - МНОГО трудно... Това се опитвам да накарам колегите - да помислят за бъдещето по правилният начин, но не само от тяхната позиция...Колега, смекчи тона и прочети Правилата на форума! Мненията ти трябва да показват уважение към останалите потребители. Никой не е длъжен да чете подобен род писания по негов адрес - кой колко гънки има, или кой кога и къде е "хвъргал". Изключвам това, че насочваш темата в друга посока. Следващата забележка ще е официална. ogi28b
            Steliyan's Life!

Коментар

Трудно ми е,но не и неприятно и се справям.Не съм ги метнал на държавна "грижа",която всички знаем на какво дередже е(извинете за чуждицата,но в Разград сме така,знаем и други езици :D).А държавната грижа ще се случи на тези деца.Ако,дай боже,те преодолеят всички здравословни проблеми заложени от майка им.Задай си въпроса на колко години настъпва менопаузата при жените и защо ли Природата е решила така?Дали не е защото поколението след тази граница е обречено на множество тежки здравословни проблеми?И аз не се заяждам,но по моето скромно мнение възрастта за придобиване на потомство при човешкия вид е между 20 и 35 години.Просто преди 20 си прекалено безотговорен,а след 35 си прекалено уморен.А хвъргането ще го оставя без коментар...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Както казаха колегите, това е против природата...Ако беше забременяла по естествен път сигурно ЩЯХ ДА уважа нейното решение...Ако имаше близки и роднини, които в репортажа да се появят като глутница цигани при 12г. родилка и да покажат че ще се грижат за децата, щях да го приема...Ама да стои срещу мен 62г. изперкала бабичка,работеща в психодиспансер , която да обяснява че това и е мечта,а разни доктори да се хвалят с това....И това да става с ясната мисъл, че ще бъдат родени деца с увреждания, или деца които ще бъдат оставени на ВЕЛИКАТА държавна "грижа", Е НЕ МЕРСИ.... И с 1000000 гънки да го мисля, смятам че това не е нормално...

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                Добло 02' 1.9 D- ех
                Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

Добре де, все пак да забелязахте, че това е жена? Жена бе? Жена?
                  Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                    Добре де, все пак да забелязахте, че това е жена? Жена бе? Жена?
                    Забелязахме, също забелязахме че не е много читава. А забеляза ли как се мъчат горките същества в ковьозите?

Коментар

jenshen73 написа:
                      Абе толкоз не ревахте у тоя форум като куче изяде дете, не ревахте и толкоз много, когато 11-12-13-14 годишни раждат (едното беше и българче даже), но щом си на 62 - значи ставаш само да мреш!Приятели, както казах - желая ви всичко най-най-най, но се надявам да не станете като дядото с копанката от приказката... (който не я знае - е зациклил на 4та гънка)... Не забравяйте - всички сме тръгнали в една посока - никой не може се върне. Някои от нас са семейни, някои - разведени с деца, а трети - нивга не са се замисляли, а може и да не успеят да се задомят/размножат. Не хвърляйте камък, ако сте грешници!Опитвам се да ви накъдря петата гънка, но уви, явно е яко зор...
                      Гледам напоследък да не споря в тоз форум, но понякога ... много ми идва ... И понеже явно тук всички освен женшен имаме само по 4 гънки ... Нека мислим ... ражда на 62 и започва да ги гледа. Ок - всичко ток, дори да не може да ги кърми тя ... Храни го, глези го, дундурка го ... идеално ... баба и бебе ... всичко точно ... И идва един момент в който детето тръгва на градина ... ама баба вече е на пенсия ... и пак се грижи много добре за детето ... Детето започва да расте ... а някой помисли ли за разликата в поколенията ... че я си спомнете с вашите родители ... разлика от 1 поколение колко е голяма, че да стане и от 2 ... за к’во говорим ? Дискотека ... каква дискотека ... по времето на МАМА е нямало такова ... играчки ... к’ви играчки ... една количка и стига толкова ... Как да е ... т’ва да е косура .... ама детето става на 12, а мама е на 74 ... остеопорозата си казва думата ... да чукаме на дърво да няма други заболявания, макар и много да ме съмнява ... детето почва да върши работата на мама ... готви, чисти, пере ... щото мама не може вече ... а за учене кога идва време ? А да излезе малко навън ... Недай си боже т’ва дете да се зариби по спорта, който лично според мен е задължителен за всяко дете ... ко става ... кога ? И к’во се получава ... 12-13 годишно дете - ходи на училище, грижи се за мама, за къщата, за домашните ... и за друго няма ... И това е добрият вариант ... недай си боже мама да почине ... разчитаме на държавата да гледа детето ... е ай олам .... няма да коментирам ... И ... що да се оплаква като са родили на 14 ... че нали мама е на 30 ... къде и е проблема да си гледа внучето ... к’во и пречи ... ? И ... аз съм грешник ... много съм грешник ... но ще хвърля камъка ... за да се надявам, че когато сбъркам и срещу мен ще хвърли камък някой грешник ... да ми направи услуга ... да разбера, че съм грешник ... Имаше някои неща, за които не искам да говоря, но съм дал насока и всеки с 4 гънки ще се сети .... П.С. Да снимам карта от МЕНСА ? Там и с 4 гънки ме взеха
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Добре де, не схванахте ли - това е като 75 годишен дядо (доста често напоследък) с някакъв SUV (джип му викаме, но това е марка). Само дето дядото със SUV-а е много по-опасен от бабата - тя поне живот е дала, а дядото - абсолютно е по-възможно да отнеме нечий.
                        Steliyan's Life!

Коментар

Е тук няма как да не се съглася, но не знам защо реши, че толерираме дядото със джипарата
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                            Е тук няма как да не се съглася, но не знам защо реши, че толерираме дядото със джипарата
                            Просто се опитвам да вметна, че не е нормално да съдим някой от нашата камбанария. Утре ще питам тъщата (2 години по-млада от "младата майка") и ще Ви кажа нейното мнение по темата... Все пак искам и мнение на човек над 45
                            Steliyan's Life!

Коментар

Ей няма угодия и това е. Направи някой нещо - и веднага му размахат пръст. Кое ще е следващото дето ще забраните? Пенсионерите да ядат над 200 грама на ден манджа щото така и така ще мрат? Извинете, но да казваш на някой да има или да няма деца, независимо от възрастта, си е чист фашизъм. Ако щете се обиждайте. Значи имаме една жена, която цял живот е била на спокойна работа, има достатъчно връзки сред докторите, цял живот лопата не е хванала, ако не и избие някой ген някоя болест има шанс да изкара докъм 80-85. Цял живот сама, тея пари дето вашите родители са ги хвърлили по вас тя ги е скътала. Сигурно си има и жилище собствено. Ако е умен човек и е помислила може да направи някой фонд или застраховка, ако щете да намери верния човек за кръстник на децата, но да им даде шанс в случай че, недай Боже, умре. С какво ви ощети тая жена не разбрах? Бръкна ви в паниците? Даде децата на държавата? Откъде накъде ще слагате някакви изисквания кой може и кой не може да има деца? Какво ще е следващото? Да искаме разрешение като в Китай за да имаме дете? Ще ме карате ли скоро да доказвам че в следващите 20 години ще имам стабилни доходи? Ще трябва ли да внасям в банка една крупна сума, в случай че се спомина да има какво да яде евентуалното ми дете? Ами ако имам тежко сърдечно заболяване, значи ли че нямам право на дете? Раково болните да ги пишем бегали и на тях да забраним деца? Ще има ли набор документи, който ще ме карате да събирам преди да ми разрешите да правя дете?По много опасна пътека тръгвате с това ’възмущение’. Защото следващите на които ще забранят, които ще ограничат, вкарат в правила, рамки, указания, закони, бюрокрация - сте вие. Ами ако някой реши че в България всички деца трябва да се возят в коли произведени след 2005-та година? Ааааа, подскочихте ли.... Айде да не давам други примери.Да порицавате раждането на две деца, идването на две божи създания на света, как не ви е срам...

Коментар

Да припомня ли текста на една песен на Ахат ...Не забравяй, че си смъртен... Никой не знае кога ще си остави детето. И какво сте я зачесали таз тема. По-млади хора си "оставят" децата за отглеждане. Не виждам аз какъв проблем има.

Коментар

Working...
                                X