Жена на тази възраст не е ли за освидетелстване,ако почне да я избива на майчинство???И лекарите не трябва ли да мислят за бъдещето на детето,а не само за медийната слава?Възмутен съм е**си!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майка на 62 години????
Collapse
X
-
Айде айде. Всеки има право да си живее живота както реши стига да не пречи на другите. Кой си ти че да решаваш една жена дали да има дете или не?! Ако почнем да мислим за бъдещето на всяко дете преди да е направено - половината държава трябва да се скопи, щото лошо им се пише на децата. Жената нито ги е хвърлила на държавата, нито иска помощи. Мислила е, взела си е решение и го е направила.
Коментар
-
И това не е рекорд, по новините казаха че най-възрастната майка в света е няква индийка на 70 години.На къде е тръгнал тоя свят не знам.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Едва ли сме ние хорато, които решаваме, но и аз не го намирам за нормално. Това, което запомних от репортажа беше приблизително "Радвам се, че успях да постигна тази своя мечта"... Чудя се какво биха запомнили(да са живи и здрави) бебенцата от майка си. В добрия случай когато са първи клас, тя ще е на около 70, какво остава за по-натам. До колкото казаха в репортажа, няма съпруг или близки, кой би гледал ако се случи нещо, дори само да се разболее жената...
Коментар
-
Хм, а пък като е абитуриент детето тя ще е На 80 или хич няма да е На този свят...Освен това току що чух че нямала никакви близки, нито мъж. За мен това е чиста проба егоизъм без да мисли на какво бъдеще обрича това дете - нима ще има време и сили да го отгледа или възпита?!?!?Децата са на първо място радост, но и огромна отговорност където е много лесно да сбъркаш...Но кой съм аз за да съдя хората...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Майка на 62 години????
avvasilev написа:Жена на тази възраст не е ли за освидетелстване,ако почне да я избива на майчинство???И лекарите не трябва ли да мислят за бъдещето на детето,а не само за медийната слава?Възмутен съм е**си!!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Жената работи в психодиспансер...Какво друго може да се очаква...Дано са живи и здрави дечицата и тя поне до 85г. че иначе ги чака тежък живот Тотална липса на отговорност към цялото общество и човечеството...За сведене и Румънката където е родила на 67г., както и индийките имат семейства, много близки роднини и т.н..
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
Ебаси тесногръдите хора дето сте. Ама нормално е де, то българите не виждаме по-далече от собствената си камбанария.Жената е достатъчно зряла за да вземе това решение. Хем да не раждат на 14, но и да не раждат на 62...Сега и възрастова граница за раждане ли ще сложим? Това, че ще ни пенсионират преди да умрем е ясно, но защо преди това да не оставим един наследник? Дори и до 10г. да ги гледа - след това държавата ще се погрижи за тях - с наши и ваши средства, а и не бих се изненадал въобще ако жената се справи достатъчно добре дори и с това...Хора, спрете да мислите с 4те си гънки, ползвайте още няколко, моля ви!Steliyan's Life!
Коментар
-
"Рекордът" май е заради инвитрото, т.е. зачеването не е случайно, даже напротив. Като първи проблем е това, че децата са недоносени и ги грозят сериозни здравословни проблеми, така обясни израждащият, мисля. Дано имат късмет тия дечица! Така е, бабето е гонило "кариера", та се сетило за деца, га требе да се пенсионира. Или е решила, че като пенсионерка ще й е скучно...Да са живи и здрави!
Коментар
-
Пичове, пожелавам ВИ на всички ВАС НИКОГА да не се зачудите що така не става дятито.Все така плодовити да сте и до пенсия!Steliyan's Life!
Коментар
-
naskobg написа:jenshen73 написа:Жената е достатъчно зряла за да вземе това решение..........jenshen73 написа:............Хора, спрете да мислите с 4те си гънки, ползвайте още няколко, моля ви!Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Пичове, пожелавам ВИ на всички ВАС НИКОГА да не се зачудите що така не става дятито.Все така плодовити да сте и до пенсия!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар