Тъй като аз съм човекът,отворил кутията на Пандора,държа да обясня моята гледна точка към този проблем.Както казах по-горе не се крия зад анонимността на интернет.Представих се,публикувал съм моя снимка и мога отново да го направя.Аз стоя зад това което съм казал.Имам две деца,на 8 год. и на 6 мес.Причината за голямата разлика е освен физиологична и чисто психологическа.Аз доскоро не бях сигурен дали можем да дадем на ДВЕ деца детството,което заслужават.При условие,че второто момче можеше да се роди с генетични увреждания,бяхме поставени пред дилемата дали да се роди и да му кажем:Моето момче ти ще умреш преди да навършиш 30 г.,защото ние сме егоисти и решихме,че искаме второ дете.Направихме всичко необходимо това да не се случи.Сега се борим за здравето и живота на първия.За момента успяваме,като видя зор ще викам помощ.Женшен,ето затова не спрях да фъргам вътре.На колегите непрекъснато изтъкващи родилките на 12-14-16 години ще кажа следното:Едно неграмотно момиче е забременяло инцидентно.Оттук нататък стои въпросът дали да се направи аборт (с неизменните здравословни и репродуктивни проблеми до края на живота) или да се роди дете,което ще бъде отгледано от семейството или държавата.В случая говорим за интелигентна жена,живяла достатъчно да види две и двеста,с медицинско образование,даващо и шанс да прецени възможността за малформации и здравословни проблеми.Някак не ми звучи същото.И накрая,имам приятели,които от години се борят с проблемите на безполдието.Знам много по този въпрос.Плакал съм заедно с тях при поредния спонтанен аборт.И затова смятам,че тази дарена яйцеклетка,даже две,ако смятаме първия неуспешен опит,би била по-добре употребена при едно от всички семейства,опитващи от години,а не за едно кукаво бабе,което по негови думи е придобила тази "мечта" преди няколко месеца. Това е.Сега,който иска да ме съди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майка на 62 години????
Collapse
X
-
avvasilev написа:Тъй като аз съм човекът,отворил кутията на Пандора,държа да обясня моята гледна точка към този проблем.Както казах по-горе не се крия зад анонимността на интернет.Представих се,публикувал съм моя снимка и мога отново да го направя.Аз дтоя зад това което съм казал...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
avvasilev написа:...Женшен,ето затова не спрях да фъргам вътре...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар