Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дупки, шахти.... и други такива.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дупки, шахти.... и други такива.

Първо да споделя че докато си карах преди няколко дни по ремонтирания очастък от околовръстното посока Люлин и се замислих че ние не искаме хубави пътища и такива не се правят. За нас хубав път е този по който няма чак такива фрапиращи дупки който да ни потрошат ходовата част... щом има няколко кръпки пътя е ремонтиран и всички викаме "ауууу евала евала" смешно нали? Както и да е...Идеята е да споделяме кой къде е видял голяма дупка! Незнам дали ще има особено голям ефект но според мен си струва да се опитаме. Лично аз искам да споделя че въпростният ремонтиран очастък на околовръстното след разклона за Банкя посока Люлин на самото мостче където се строи новата магистрала е хубаво да намалите и минете на първа, втора. Точно където започва моста има доста неприятна дупка. (Или по-скоро ръб)Също така по Тодор Александров (то май в люлин се води по друг начин но както и да е, съшия булевард) от Била не в посока център а обратната пътя е трагичен. Трябва да се внимава има части които се минават на първа и със стискане на зъби. Поздрави. Вие сте.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Добре че изчака чак досега с тая тема,че преди месец нямаше да ни стигнат страниците да споделяме за дупки
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Малко е извън темата, но се сетих и ме досмеша като видях в заглавието шахти.Въпрос на интервю за работа - Защо шахтите по улицата са кръгли? (реален случай)Какво да отговориш на такъв въпрос? - :D :D :D и пак :D
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО,УЛИЦАТА ПО КОЯТО Е ОТБИТ ПЪТЯТ СОФИЯ-ВАРНА Е В УНИКАЛНО ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ!!!!!!!!!!!!!Който обича колата си да не минава от там!!! Не следвайте табелите,а си карайте през града...И внимавайте защото и там улиците не са цвете!!!Докога не знам,внимавайте минавайки през града
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Слав написа:
          Малко е извън темата, но се сетих и ме досмеша като видях в заглавието шахти.Въпрос на интервю за работа - Защо шахтите по улицата са кръгли? (реален случай)Какво да отговориш на такъв въпрос? - :D :D :D и пак :D
          Това е лаф бре човек. Не си ли го чувал. Отговорът е : за да могат да излизат костенурките нинджа от там Интересно ми е дали си очевидец на въпросното интервю, защото има доста легенди за подобни въпроси. Например съм чувал, че полицаите ги питат какво е общото между слона и детелинката? И отговорът е, че формата на листата на детелинката е същата като тази на слона на ушите. Пак не знам дали е истина, просто съм слушал такива лафове Има и още ама не се сещам в момента

Коментар

Шахтите са кръгли поради 2 причини:1. Най лесно се нагласят на мясотото си.2. Хаби се най-малко материал за производството, а има при почти същата ефективна площ.П.П. Има и квадратни шахти, просото не сте им обръщали взнимание
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
              Шахтите са кръгли поради 2 причини:1. Най лесно се нагласят на мясотото си.2. Хаби се най-малко материал за производството, а има при почти същата ефективна площ.П.П. Има и квадратни шахти, просото не сте им обръщали взнимание
              Много добре знам Именно затова ми става още по-смешно :D
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Да добавим и най-важната причина: Капакът не може да падне вътре!

Коментар

Working...
                X