PREDATORst написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Децата или кучетата...кое е по-важно според вас ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги половината бездомни кучета са били с дом,а другата половина е много несериозно да я слагаме под общ знаменател.А я ми кажете не е ли по-добре да е като на запад с градини и приюти за тях.А това не е ли добре и за работните места,които ще отвори.Хайде стига да спорим и да ми показвате снимки от хапане.Аз имам снимка от нараняване от човек-какво да правим тогава.Ако наистина искате да направим нещо-пред министерството и бойко да не си прави заплатата 4 бона,а да направи приют или всеки да дава по 5лв на месец на дома за кучето и да ги пращаме там.Естествено мен понякога също ме е страх от големите кучета-особено като видя стопанина им....Но ето моето куче е обучено и не е правили проблеми,дори когато са го ритали-така е научено."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Immortal написа:Пречат ли ви кучетата по улиците? Лаят ви, хапят ви...убийте ги!Пречат ли ви циганите по улиците? Псуват ви, крадат ви, бият ви... убийте ги!Или както казва другаря Джугашвили: Есть собака - есть проблем, нет собаки - нет проблема!Аз не мисля, че това е решението!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
profit
Това е последното нещо, което пиша, защото имам чувството, че някой ме пита нещо от рода на "А вие защо биете негрите?". Т.нар. кучезащитници прибират животни у дома си. Намират стопани, кастрират, правят каквото могат, но те не са вся и всьо. Само че на улицата нон стоп се появяват нови и нови, защото в момента ако си изхвърлиш котилото никой не може да ти каже "копче". Дебелите гъзове по общини, НВМС, Мин-во на земеделието и т.н. само лапат пари и нищо не правят. Няма контрол колеги- ако не искате да го проумеете ваша си работа. А за колегите хвалещи се с някои неща- не ви прави чест господа! Просто не ви прави чест!
Коментар
-
Може ли да си позволя и аз да бъда краен?Или не, за да не бъда обвинен в безкрайна жестокост към животните.Или за да ми обяснят, че съм ’ламаринолюбец’ защото имам повече от една кола в подписа.Или пък за да ми обясня,т че съм първичен неандерталец, язък ми на ценза, образованието и професията.Ама аз като типичен ’българин’ ще си позволя да не се съобразя и ще изкерщя: СТИГА ВЕЧЕ ПРОСТОТИИ! КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЗДРАВЕТО ИЛИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ ЖИВОТА НА КОЕТО И ДА Е ДЕТЕ НА СВЕТА, БИЛО И ЦИГАНЧЕ, С ПРАВАТА НА НЯКОЙ СИ ПОМИЯР - АКО ЩЕ И ПОСЛЕДНОТО НА СВЕТА ОТ ПОРОДАТА СИ ДА Е!Криворазрана е цалата работа тука - колегата Женшен точно тава искаше да ви кажа, ама вие не - ’правата на Мима’, ’правата на собственика на ротвайлера’, ’аз имам много кучета те не са опасни за никого’ - какво ли не прочетох.Единствения извод който мога да направя е, че най разпалено защитаващите правата на кучетата просто нямат деца или пък помиярите са им по-мили - к’во да правиш, човешка природа.Или пък че собствените им кучета не са нападнали по погрешка нечие дете, затова така...Както и да е... c’est la vieAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
gantcho написа:Женшене, постът ти е смислен, но заглавието ти е адски идиотско. Просто ме изправи на нокти бе човек! Интересно как разни групи кукуригачи и откачалници се вдигат на протести за защита на животните, но никой не излезе да протестира и да иска разстрел когато се оказа, че онзи извратен мангал се е гаврил систематично с двегодишното си дете Нещо не е нормална ценностната ни система. То какво има да се протестира не разбирам - психарите и извратеняците едва ли ще се трогнат от нечии протести. Закони си има, но те не се спазват. Кучетата ежедневно изпохапват и деца и възрастни хора - трябва не защита а радикални действия спрямо тях.А иначе на психарите, които се гаврят с животни - трябва просто да има процедура, с която да се докаже болната им психика и да ходят в лудницата под строг режим.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Всички казвате,стопаните а не кучетата са виновни.Добре,глобата за един стопанин,на който кучето му е нахапало едно малко детенце е 200 лв.Я ги плати,я не,за 200 лв никой няма да го гони.Ще идат да го търсят 3 - 4 пъти в тях и ще се откажат.Ама каква е гаранцията,че това куче няма да ухапе пак ? Също обичам животните,бил съм и хапан няколко пъти,дори и от моето домашно куче.Жестокостта няма нищо общо с отговорността.Добре,купил си си голямо и "лошо" куче.Ами като го изкарваш на площадки където има деца и хора,наморник и каижка ! Не ме интересува как е обучено и от кого.Каижка и наморник ! На безлюдни поляни си ги разкарвайте колкото искате.Това е безотговорнст.А жестокост е това - ЦЪКП.П Друг е въпросът,че това куче беше обичано от всички и наистина,беше кротко.Вчера се появи и група в фейсбука - за един час 700 човека се бяха присъединили към групата,защо никой от тези 700 персони,не осинови кучето след като толкова много го "обичаха" ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Истината е една-отговорност от притежателите на кучета.Пазете децата,а ако кучето е спокойно нека родителите му решат дали то да си играе с него.Трябва да се внимава,но не е и хубаво да създаваме страх в децата,по скоро предпазливост.Но агресивните кучета трябва да се прибират за да се занимават специалистите с тях.Аз мисля,че все пак по-добре да се помисли за мирния и правилен вариант преди крайния.Но колеги всеки е прав за себе си,просто трябва да се мисли преди да се действа-според мен поне.И приятна и лека вечер на всички."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
PREDATORst написа:кроко61 написа:И накъде ще се изравни уравнението-едно дете =на колко кучета,и ако е собственото дете=на колко кучета?Yavor написа:Стелияне ай стига бе, пак разбуча форума като кошер.Ше вземем да се изпокараме "кучелюбците" с "детелюбците"...Steliyan's Life!
Коментар
-
Бааа, по-горе някой беше пуснал някъв долен клип - цивреща буля за някво псе - ми що не го осиновихте "меломанка"-та бе? Ебаси, а Зарата винаги съм ги уважавал ... Ей тва се чудя - като искаш да гледаш 20 котки пред блока - прибери си ги в къщата/апартамента. Като ти се реве за отровено куче - осинови си го. И за да на оставате с погрешно впечатление:1. Имал съм котка - почина си от старост, спала е на врата ми като шал - не е ухапала никого, не е напикала никого.2. Имах куче, шелти, беше станало къде 50 кила - голям, як, красив, невероятно "умен" за животно. Не беше свикнал без нас, а бившата ми го оставяше на балкона (източен) през деня с една купичка вода - лаеше и виеше - съседи са я предупредили, че работят нощна смяна, да прибира кучето - тя им теглила една майна и ... го отровиха, а хем беше "възпитан" да не яде от земята и от чужди хора. Беше ми мъка да гледам любимеца как се гъне, но си оцених грешката и не съм се разправял със съседа..., а и фейсбук нямаше - да се оплача... 3. В момента имам дете - за нищо на света не бих го сравнил с животно - това го могат само хора с извратено съзнание, но не и нормални, разсъжаващи хора, дет се вика HOMO SAPIENS4. НИКОГА няма да подкрепя кауза "в защита на кое да е животно". 5. Животното си е животно - според мен - щом искаш куче - ще си го гледаш от А до Я, като се стараеш да се вписваш в нормите. Щото и аз имам пушка и искам да стрелям, но не съм почнал да стрелям по кого бъде и как бъде, нали? После "пушката сама гръмна"... (нямам пушка всъщност, но надявам се да не се налага да се обяснявам още с олигофренски сравнения?)...Steliyan's Life!
Коментар
-
Виж като П.П какво съм написал малко по-горе.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар