Като нахрани човек една група котки,те си свикват и познайтe зимата топлите капаци на колите,сутринта в какво състояние са.Вечер котките вият като луди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как мислите колеги?
Collapse
X
-
Приемам оферти за спрвяне с бездомни любимци. До момента единствената свястна, но неработеща оферта е "Снабдете всеки кинелог/фелинолог с бездомен любимец".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
steven написа:.... По-добре общината да си ги избие, ама на.
Коментар
-
Колеги елате ме разкъсайте,че обичам животните и не обичам да ги нараняват.Това е глупаво,не защитавам онези кучето отгледани от идиоти и направили ги злобни,там стопанина е виновен.Но в тази държава всичко е объркано.А отностно това кой ще сме разкъса да заповяда-защото обичам животните.Просто не животните са виновни,а стопанина им."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Първо - не съвсем по темата - против съм безразборното и безпричинно убиване на бозайници - за мен който без причина убие животно си е предумишлен убиец отвсякъде. Пак повтарям - безразборно и безпричинно. И преди да започнете да ми казвате как хапят кучетата деца - вижте статистиката - колко от кучетата, нападнали хора са бездомни, и колко са обучени убийци със стопани. Второ - не мислите ли, че тази организацийка за защита от не знам какво си - е леко закъсняла. Та от предаването е изминала повече от година. И сега се сетиха?!? Намирисва ми на не съвсем чисти намерения.Много се смях на пасажа, че обезглавените кокошки били живи и ги попарвали живи. Тоз дето я е писал тази глупост, да си отреже главата, и после да си живее без глава
Коментар
-
Имал съм куче, кавказка овчарка, истински чеченец, роден в Грозни, което не е в къщи точно по причината, че животно над 90 килограма не е безопасно в ръцете на деца или жена под 40 килограма.А в някои случаи и в моите.Невероятен пазач и невероятно агресивно когато защитава.Единственото овчарско куче, което види ли вълк, не пази, а оставя стадото, гони докато настигне и убие.Търси боя с вълк, а не само пази стадото, това исках да кажа.Та не можех да си представя, как приятеля на дъщеря ми реши да я щипне по ефектно по бузата по-агресивно, или реши да я уплаши, когато кучето е на повод в ръцете и.Затова сега кучето е в двор, на дебел повод и пази имота на собственика си. Успешно, доколкото чувам.И мисля, че е по щастлив от битието в двустаен апартамент.Сега имам котка.Пиша тези подробности, за да стане ясно, че обичам животните, не съм параноик на тема чистота и болести.Но.Имаш ли животно, трябва да се грижиш за него. Включително и за неговото поведение.Причини ли вреда на човек или имущество, следствие на на твоя немърливост или бездействие, трябва да понесеш наказанието все едно ти си го направил, това да бъде уредено със Закон.Повтарям, със Закон. В наказанията да влизат глоби и затвор.Със Закон да се забрани оставянето на фекалии от домашни кучета по улицата. Има специални кесии в белите страни точно за това. И собствениците да са длъжни при разходката на кучето да не оставят миризливи следи след себе си.Ако не се изпълнява, глоба, солена.И вместо да се чудим за каква драг писта държавата да харчи парите ни, по-добре да се отделят пари за кастриране на бездомните животни.Когато клъцнахме моя котарак, изпитвах угризения, тежки, но доктора ми каза нещо, което никога няма да забравя."Семейство ... искам да ви кажа нещо ...Не чувствайте угризения за това, че оставяте котарака без топки. Вие достатъчно сте го осакатили, като принуждавате един хищник да живее в апартамента ви."Със сигурност следващо животно ще имам едва тогава, когато имам двор където да бяга, да е свободно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
cenitel написа:Колеги елате ме разкъсайте,че обичам животните и не обичам да ги нараняват.Това е глупаво,не защитавам онези кучето отгледани от идиоти и направили ги злобни,там стопанина е виновен.Но в тази държава всичко е объркано.А отностно това кой ще сме разкъса да заповяда-защото обичам животните.Просто не животните са виновни,а стопанина им.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
profit
kilar написа:Проблема е когато няма стопанин. Предполагам, че натам отиде темата.
Коментар
-
cenitel написа:Колеги елате ме разкъсайте,че обичам животните и не обичам да ги нараняват.Това е глупаво,не защитавам онези кучето отгледани от идиоти и направили ги злобни,там стопанина е виновен.Но в тази държава всичко е объркано.А отностно това кой ще сме разкъса да заповяда-защото обичам животните.Просто не животните са виновни,а стопанина им.EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
cenitel написа:Как ме определи,че съм ограничен човек от това,че обичам животните и не приемам безразборното им убийство-обясни ми?А и не приемам обиди.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар