Жестоко отношение към животни по БТВ - Бягство към победата или... бягство към падението?Относно: Жестоко отношение към животни в предаването
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как мислите колеги?
Collapse
X
-
На фона на прясно изгризаното дете на 9г. от питбул - предлагам да ти сложат бан за 10 години. Ей, ако още един кучезащитник ми се появи - лично аз ще се саморазправя с него! Хората, човеците, децата им - са в пъти по-ценни от някви шибани помияри. Накажете ме, модератори, ако нямате деца!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
http://www.standartnews.com/comments...0%D1%82%D0%B0- Ето един хубав коментар по темата. А на колегата, който я е пуснал - иди да обясниш за правата на помиярите, на майката на загиналото дете. Направо жив ще те разкъса!
Коментар
-
@dikanio: Първият, който почне да ми защитава някое псе - аз ще го разкъсам. Нека после лежа на държавна издръжка в затвора. Баси малоумната пасмина дето сме станали това хората - да защитаваме кучетата, но не и хората...... скоро и на коледното прасенце ще ни посегнат тия "природозащитници"...Steliyan's Life!
Коментар
-
Е кво толкова са направили ? Заколили няколко кокошки и голема работа.Ми,то ако глобавят за всяка заколена кокошка или прасе,държавата ще натрупа доста парички.Винаги съм го казвал и ще продължавам.Създателите на такива организаций и статий,обикновенно са психически изтормозени хорица с прекалено много свободно време.Не съм безразличен,но за 1 седмица,2 деца бяха нахапани почти до смърт.Глобиха виновните с по 200 лв ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
jenshen73 написа:Ей, ако още един кучезащитник ми се появи - лично аз ще се саморазправя с него! Хората, човеците, децата им - са в пъти по-ценни от някви шибани помияри.Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Подкрепям колегата jenshen73 и останалите колеги, на които им е писнало да се оглеждат, дали някое бездомно псе няма да ги ръфне когато ходят по улицата. А проблема с бездомните кучета се решава лесно, когато вземем нещата в свои ръце.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
krasio_79bs написа:Аман вече от кучета и разни псевдо защитници.На хората няма кой да помогне те на кучетата тръгнали протези да слагат.Опомнете се бре хора.Дори едно дърво ми е по мило от един уличен пес.Дървото расте 40-50 години, а една улична масти ражда по 40-50 помяра на година.Steliyan's Life!
Коментар
-
steven:От държавните институции помощ не чакам.Преди време подадох сигнал за агресивно, бездомно куче. Дойдоха от Еко Равновесие и ми заявиха, че животното е кастрирано. Почти ми се скараха, защото съм подал сигнала. Аз им обясних, че не ме е страх да не ме оправи, а се притеснявам да не ухапе някого. Реакция никаква. Тогава взех нещата в свои ръце. Не беше чак толкова трудно.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
kilar написа:Подкрепям колегата jenshen73 и останалите колеги, на които им е писнало да се оглеждат, дали някое бездомно псе няма да ги ръфне когато ходят по улицата. А проблема с бездомните кучета се решава лесно, когато вземем нещата в свои ръце.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
kilar написа:От държавните институции помощ не чакам.Преди време подадох сигнал за агресивно, бездомно куче. Дойдоха от Еко Равновесие и ми заявиха, че животното е кастрирано. Почти ми се скараха, защото съм подал сигнала. Аз им обясних, че не ме е страх да не ме оправи, а се притеснявам да не ухапе някого. Реакция никаква. Тогава взех нещата в свои ръце. Не беше чак толкова трудно.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар