Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как мислите колеги?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как мислите колеги?

Жестоко отношение към животни по БТВ - Бягство към победата или... бягство към падението?Относно: Жестоко отношение към животни в предаването

На фона на прясно изгризаното дете на 9г. от питбул - предлагам да ти сложат бан за 10 години. Ей, ако още един кучезащитник ми се появи - лично аз ще се саморазправя с него! Хората, човеците, децата им - са в пъти по-ценни от някви шибани помияри. Накажете ме, модератори, ако нямате деца!
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

http://www.standartnews.com/comments...0%D1%82%D0%B0- Ето един хубав коментар по темата. А на колегата, който я е пуснал - иди да обясниш за правата на помиярите, на майката на загиналото дете. Направо жив ще те разкъса!
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

@dikanio: Първият, който почне да ми защитава някое псе - аз ще го разкъсам. Нека после лежа на държавна издръжка в затвора. Баси малоумната пасмина дето сме станали това хората - да защитаваме кучетата, но не и хората...... скоро и на коледното прасенце ще ни посегнат тия "природозащитници"...
        Steliyan's Life!

Коментар

Абе като го видях т’ва си викам ... би му мамата ... са сички тука ша ми жалват нек’ви животни, се едно не ядат месо ... ама ... убу ... нема са обаждам ... И аз гласувам ЗА за бана за 10 години :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е кво толкова са направили ? Заколили няколко кокошки и голема работа.Ми,то ако глобавят за всяка заколена кокошка или прасе,държавата ще натрупа доста парички.Винаги съм го казвал и ще продължавам.Създателите на такива организаций и статий,обикновенно са психически изтормозени хорица с прекалено много свободно време.Не съм безразличен,но за 1 седмица,2 деца бяха нахапани почти до смърт.Глобиха виновните с по 200 лв ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

jenshen73 написа:
              Ей, ако още един кучезащитник ми се появи - лично аз ще се саморазправя с него! Хората, човеците, децата им - са в пъти по-ценни от някви шибани помияри.
              Абсолютно подкрепям!Не заставам зад човека обезобразил кучето,но не може един такъв случай да оглавява заглавията на вестиците и предаванията в продължение на няколко дни и седмици,а за нахапаните деца и възрастни само да се спомене и толкоз!П.П Около 200 000 души застават зад куче......Много ми е интересно ще се направили ли сега пък група от сорта на:"Умъртвяване на питбула разкъсал дете".....и колко хора ще го подкрепят!!!!
              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Аман вече от кучета и разни псевдо защитници.На хората няма кой да помогне те на кучетата тръгнали протези да слагат.Опомнете се бре хора.Дори едно дърво ми е по мило от един уличен пес.Дървото расте 40-50 години, а една улична мастия ражда по 40-50 помяра на година.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Подкрепям колегата jenshen73 и останалите колеги, на които им е писнало да се оглеждат, дали някое бездомно псе няма да ги ръфне когато ходят по улицата. А проблема с бездомните кучета се решава лесно, когато вземем нещата в свои ръце.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Чак лесно не е, щот се изисква подготовка и някакви действия под заплаха от затвор (доброжелатели бол). По-добре общината да си ги избие, ама на.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Аман вече от кучета и разни псевдо защитници.На хората няма кой да помогне те на кучетата тръгнали протези да слагат.Опомнете се бре хора.Дори едно дърво ми е по мило от един уличен пес.Дървото расте 40-50 години, а една улична масти ражда по 40-50 помяра на година.
                      Всъщност ражда 2 пъти годишно максимум, като оцеляват 4 до 8 от популацията. Човек ражда веднъж-два пъти за 30-40 години, като понякога популацията, която оцелява е 50%. Значи? След 200 години ще си имаме "Градът" ... на кучетата по едноименният роман на Клифърд Саймък, но в по-шибан вариант.
                      Steliyan's Life!

Коментар

steven:От държавните институции помощ не чакам.Преди време подадох сигнал за агресивно, бездомно куче. Дойдоха от Еко Равновесие и ми заявиха, че животното е кастрирано. Почти ми се скараха, защото съм подал сигнала. Аз им обясних, че не ме е страх да не ме оправи, а се притеснявам да не ухапе някого. Реакция никаква. Тогава взех нещата в свои ръце. Не беше чак толкова трудно.
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                          Подкрепям колегата jenshen73 и останалите колеги, на които им е писнало да се оглеждат, дали някое бездомно псе няма да ги ръфне когато ходят по улицата. А проблема с бездомните кучета се решава лесно, когато вземем нещата в свои ръце.
                          Пушка и лопата и само да изръмжи някое и е дотам..Само като се сетя за всичките случки с кучета,направо такава агресия ме налазва,че .... Като се и сетя,как един помяр беше скачал на майка ми и беше захапал чантата и как обикалях квартала да открия псето и да му разкажа приказка за лека нощ откачам още повече..
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

kilar написа:
                            От държавните институции помощ не чакам.Преди време подадох сигнал за агресивно, бездомно куче. Дойдоха от Еко Равновесие и ми заявиха, че животното е кастрирано. Почти ми се скараха, защото съм подал сигнала. Аз им обясних, че не ме е страх да не ме оправи, а се притеснявам да не ухапе някого. Реакция никаква. Тогава взех нещата в свои ръце. Не беше чак толкова трудно.
                            Точно това имам предвид. Ама като се замислиш - във Варна вчера откриха семейство, което се е разлагало 30 (тридесет) дни (смърдяло е на мърша яко), но никой не е разбрал, докато не се е наложило да им търсят пари... ... с други думи - в Бъглария всичко опира до пари... тъжно, невероятно, но - ФАКТ. Аз си имам един съсед дето храни стадо котки пред всички входове на блока ни - предвид, че за убийство на животно ще се лежи повече от колкото на човек... се замислям, някак си
                            Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73, а защо и ти не нахраниш котките?Не е толкова трудно. Но не е хуманно.
                              Трезвен ТУК не пиша!
                              Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                              X