Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой, какво, кога е завършил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой, какво, кога е завършил

Много популярни станаха тея теми. Идеята дали няма съученици в форума .1-7 клас 112 Училище - София, 1982 -1989г.7-12 клас Техникум по Механотехника (Сталин) - София, 1989 - 1994г.Поделение 32700 - София, 1994 -1996г. ТУ - София специалност КС - София, 1996 - 2002г.

ВМЕИ - Варна, специалност ЕСЕО, 1987
    Брава 1.6 16V ELX
    Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Здравейте 1-3 клас - ОУ "Тодор Миланович", Свищов4-8 клас - СОУ "Николай Катранов", Свищов9-10 клас - СОУ "Алеко Константинов, Свищов11-12 клас - СПТУ "П. Пенев" / УПК - спец. Монтьор на електронна тенкикаСледва: Стопанска Академия "Д. А. Ценов", Свищов - спец. Финансово дело, Банково делоПоздрави
      Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

1. От 1-ви до 6-ти клас 125 СОУ в Младост - София.2. От 7-ми до 11-ти в 49 СОУ в Суха река - София.3. От 93-та до 95-та - казармица! Първо 5 месеца е школата за шафиори у Видин. После в реактивна батарея- Горна баня, карах БМ-21, Урал! 4.НБУ - "Кино и телевизионно операторско майсторство+режисура" съм учил, като се дипломирах само за оператор. Преподавал съм "Практическа работа по видеомонтаж - Аdobe Premiere" в НБУ.P.S. Не, че искам да хваля НБУ-то, но факт е, че сред колегите си в bTV завършилите НБУ сме най-много!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

На 16.03.2006 рожденият ми ден завърших више на 21 В ДМА "П.Владигеров" - ударни инструменти
          По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
          Дедра Турбо Интеграле

Коментар

1-11 клас -73-то ОЕСПУ- София, кв.Гоце Делчев (Емил Марков) 1977-1989Технически Университет-София.специалност "Електрически мрежи и системи"-1991-1996

Коментар

еееее нямали някой състудент...съученик........

Коментар

От 1977 до 1988 - (1-11 Клас) 119 ЕСПУ Вл. Башев в кв. Изтокот 1990 до 1995 - ТУ София - Микроелектроника и технологии
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

1115 написа:
                  Има, има Ама с тия кодировки не може се разбра кое кое е :P Примерно аз съм ТУ, КСТ, ФКСУ Май сме колеги с теб, с Митко и доста други, поне ТУ в форума има голямо представителство :P
                  FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

1-8кл.-4то СОУ Джон Атанасов9-12 ПГ по текстил1год. на 5та застава ХАЛА-Калотинаслед това 2год. в ТУ-София и прекъснах......и са делкам дъски

Коментар

blader написа:
                      1115 написа:
                      Има, има Ама с тия кодировки не може се разбра кое кое е :P Примерно аз съм ТУ, КСТ, ФКСУ Май сме колеги с теб, с Митко и доста други, поне ТУ в форума има голямо представителство :P
                      Ами аз - ФКСУ КС 1996г. 69гр. 2_ри поток.

Коментар

1-7 клас- СОУ ’’Иван Вазов" -Стара Загора8- 12 клас- СОУ ’’Васил Левски" - Стара ЗагораСтудент в СА"Д.А. Ценов" -Свищов специалност Прогнозиране и планиране
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

1115 написа:
                          blader написа:
                          1115 написа:
                          Ами аз - ФКСУ КС 1996г. 69гр. 2_ри поток.
                          Аз 1999-2003, но съм прост бакалавар , поне докато не си харесам каква магистратурка да искарам За незапознатите с кодировката ТУ - Технически Университет - София, КСТ е катедрата - компютърни системи и технологий, ФКСУ е факултет компютърни системи и управление, набеден за най-желания от кандидат студентите, не че се уплаквам, но който го е завършил само той знае каква е тъжната истина за този факултет
                          FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
                            [.......... но който го е завършил само той знае каква е тъжната истина за този факултет
                            до 2002г. положението беше трагедия......

Коментар

Pa4kata написа:
                              На 16.03.2006 рожденият ми ден завърших више на 21 В ДМА "П.Владигеров" - ударни инструменти
                              Пачка,извинявай, че ще те "хапна" малко приятелю, аман от такива "виШисти" дето не знаят как се пише "висше" и го пишат... "завърших више"!!!Няма да е лошо да си поизровиш букварчето от тавана и хвърлиш едно око.Нищо лично приятелю, само вметка.Салют!
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                              X