Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой, какво, кога е завършил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Pa4kata написа:
    На 16.03.2006 рожденият ми ден завърших више на 21 В ДМА "П.Владигеров" - ударни инструменти
    Пачка,извинявай, че ще те "хапна" малко приятелю, аман от такива "виШисти" дето не знаят как се пише "висше" и го пишат... "завърших више"!!!Няма да е лошо да си поизровиш букварчето от тавана и хвърлиш едно око.Нищо лично приятелю, само вметка.Салют!
    Като си прав прав си е аз още имам време да науча как се пише висше иначе благодаря за вметката.А за грамотност дори и на теб ти се случва сигурен съм иначе горе долу се справям
    По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
    Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Pa4kata написа:
      Като си прав прав си е аз още имам време да науча как се пише висше иначе благодаря за вметката.А за грамотност дори и на теб ти се случва сигурен съм иначе горе долу се справям
      :D Разбира се, особено с пълниЯТ и краткиЯт член... ама признавам си тогава в 6-ти клас редовно бягах от часовете по граматика, щото учителка ми беше една братовчедка на баща ми.Та същата често ме шамаросваше и "коладеше" на нашите!Ама то май шамарите тогава не бяха забранени!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

и аз да се включа от 1979 до.... хммм 1985 - 121 ЕСПУ в квартал Мотописта ( Емил Марков ) след това .. до към 1989 някъде - ОТЕ Вилхелм ПИК - специалност - Топлина и хладилна техника - ТХТпосле ( най-интересното ! ) Инженерни Войски на майната си ! в Любимец.. ( ако на някой му трябва сапьор - АЗ съм ) и после от 1992 или 93 до ... 1995 - 6 в Българо-Датски колеж по търговия, маркетинг и мениджмънт - МТМ Колеж
        lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
        ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
        Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

За училищата няма смисъл да пиша, щото няма други ентусиасти от Ямбол, или поне ако има се знаем... но интересно дали има някой:1990-1992 - ТУ Варна, спец. ЕСЕО - прекъснах и после :03.1993 - 03.1994 - ШЗО Плевен, под.35003.1994 - 09.1994 - под. (оказа се че съм забравил номера) - само си спомням че накрая имаше "Д" - Военния Топографски Институт в Троян...1994-1999 Инженерно-педагогическия факултет на ТУ в Сливен

Коментар

1-3кл 81 ЕСПУ Виктор Юго 4-8кл 97 ЕСПУ Бр. Миладинови9-12 ТОХ СОФИЯjavascript:emoticon(’:P’)Razz
            tipo1.6 ie 89

Коментар

Working...
            X