Колеги, интересува ме имали модификация на тези двигатели 1.6 16v, които по данни от производителя да са под 100 к.с (малкия данък)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конски сили на 1.6 16в брава/мареа
Collapse
X
-
Joro написа:Интересува ме тук в бг дали се намират и дали са често срещани, понеже смятам да търся нещо под 100 коня задължително.
Коментар
-
Има,моя беше такъв.Казвам беше,защото сега мотора е стария тоест 103к.с.но си останах със стария данък за 90кс.Търси има ги.А на тези,които пише 100 16v всъщност са с данък за 103кс.Толкова се водят.Питай колегата си reter той беше на срещата вчера и е с такъв.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Re: Конски сили на 1.6 16в брава/мареа
Joro написа:Колеги, интересува ме имали модификация на тези двигатели 1.6 16v, които по данни от производителя да са под 100 к.с (малкия данък)?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Тези на които пише "100 16V" са си 103к.с. но се произвеждат след 1999г.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Конски сили на 1.6 16в брава/мареа
Lane Staley написа:Joro написа:Колеги, интересува ме имали модификация на тези двигатели 1.6 16v, които по данни от производителя да са под 100 к.с (малкия данък)?
Коментар
-
batproho написа:Тези на които пише "100 16V" са си 103к.с. но се произвеждат след 1999г..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар