В къщи и в сервиза си имам два компа а лаптопа го вземах преди десетина дни ,че като си ходя на село пак да имам връзка с интернета . Там до кметството прекараха безжичен интернет и щом намеря малко свободно време туп с Фиата там и на задната седалка го запъна и се юркам из нет пространството. :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да премина от абонамент на предплатена карта?
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Ти питаш за нещо, което ще се случи след година и половина в бъдещето??? Колега ти си бил голям оптимист бе - щом от шестия месец вече ти идва "дебело"... сещай се, че те чакат още 18
Коментар
-
nelegalniq написа:jenshen73 написа:Ти питаш за нещо, което ще се случи след година и половина в бъдещето??? Колега ти си бил голям оптимист бе - щом от шестия месец вече ти идва "дебело"... сещай се, че те чакат още 18Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Че ти от Марс ли падаш? Аз откакто си имам работи с писмени договори - първо чета хубаво по три пъти, питам и след това чак подписвам или не... И вече мисля само за себе си и собствената си камбанария, че ми писна да вярвам на роднини и после да трябва да плащам и техните сметки.
Коментар
-
mussito написа:Колега в грещка си.На 30 април ми изтичаше договора на картата и отидох да си го прекратя, защото иначе щеш нещеш още 1 година си ги плащаш ако не дадеш 1 месец предварително молба за прекратяване.Отидох до офис поискаха ми код за отказ.На глобул се обаждаш на 1516 и почват да те замайват с оферти и МОЖЕ ДА СИ ЗАПАЗИШ НОМЕРА като предплатена услуга!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
@Malone: В Глобул вече много неща са възможни, се оказа вчера Мога да си спра 3 карти без да им е изтекъл договора (изтича след 3 месеца, но това са ми 70лв общо..., що да плащам?)... Явно всичко може - щом е криза... Абе ти по празниците накъде си? Ако си в Русе - може БИ ще злоупотребя за едно кафе?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
С удоволствие.Вчера и тази нощ [05.05] на работа, утре и в други ден [6-7.05] съм в Русе.Понеже направих малко промени [раздяла с определени оператори], актуалния телефон го имаш на лични..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар